Gyilkosság

Vérben úszott a szoba Zalában, fia talált rá édesapja holttestére - Videó

sk

Létrehozva: 2023.01.12.

Módosítva: 2023.01.12.

A fiatalember szombat este látta utoljára Ivánt, rá kellett törni a lakást.

Borzalmas jelenetek játszódtak le szerda este Zala vármegyében, Eszteregynén. Egy fiatalember vérbe fagyva talált az édesapjára, aki gyilkosság áldozata lett. A helyszínelés jelenleg is tart, de az már ismert, hogy az áldozat a horvát-magyar kettős állampolgárságú Iván gyilkosság álodzata lett. Fia szombaton találkozott vele utoljára, majd szerda este a szobában találta meg a holttestét.

Fotós: Szakony Attila, Zaol.hu

Az áldozat szomszédja szerint Ivánnak volt hölgyismerőse, de elképzelhető, hogy elhidegült közöttük a viszony:

- Békésnek annyira nem mondhatnám, bár semmi hangos szóváltást nem hallottam. 

Alig beszélt magyarul, de a kollégái segítőkész emberként ismerték. Egyedül élt, de nagykanizsai barátnője volt, viszont nem láttam gyakran itt a nőt. Olyat láttam, hogy a hölgy csöngetett, ám az Iván csak nem engedte be. Lehet, hogy már nem akart vele élni... 

- mondta Gyura Béláné.

 

A falu polgármestere Kele Lajos a zaol.hu-nak elmondta aki,  58 éve lakik Eszteregnyén, de eddig ilyen eset nem történt.

- Iván, az áldozat még a délszláv háború idején költözött a feleségével és két gyermekükkel a faluba - mondta. - Az önkormányzatunkkal kapcsolatba nem kerültek, segélyt nem kértek, mindig tisztességesen dolgoztak, volt munkahelyük, rendezett körülmények között éltek. A férfi elvált a nejétől, aki elköltözött tőle, és aztán a két gyermek is így tett. Nyugdíjas lett, de mellette is dolgozott a horvát határ közelében egy varrodában. Zárkózottabb életet élt, nem folyt bele a közösségi rendezvényekbe se.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek