Időjárás

Elképesztő változás közeleg: melegfront hozza el a kora tavaszias időt

Címkék
időjárás

K.B.

Létrehozva: 2023.02.21.

A következő napokban nem fog kegyelmezni az időjárás a frontérzékenyeknek.

Kedden többórás napsütés mellett felhőátvonulásokra számíthatunk, kicsi az esély csapadékra. Az északnyugati szél főleg a nap első felében erősödik meg. 15 fok körüli kora tavaszias idő lesz.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Szerdán a ködfoltok feloszlása után változóan felhős idő lesz, pár órás napsütéssel. Eső nem lesz. 9 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk. Gyenge lesz a légmozgás.

Csütörtökön erősen felhős, borult lesz az ég, és nyugat, délnyugat felől egyre több helyen ered el az eső. 10-12 fok valószínű. A délkeleti szél megélénkül.

Pénteken marad a borongós időjárás, és főleg a nap első felében fordul elő eső, zápor. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 11 fok körül várható a maximum.
A Köpönyeg oldalán arra figyelmeztetnek, miszerint: gyenge melegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek