Betegség

Csak a gyomrát fájlalta a négygyermekes apa, már csak néhány napja van hátra

LA

Létrehozva: 2023.03.02.

A teljesen egészségesnek hitt apuka sokkoló diagnózist kapott.

A 45 éves Jonathan Nichols úgy döntött, hogy orvoshoz fordul, ugyanis tartós fájdalmai voltak, folyton fáradtnak érezte magát és fogyott is. Először azt hitte, a túl sok futás miatt érzi magát rosszul, fáj a gyomra és fáradt, de végül tragikus hírt közöltek vele: kiderült, hogy rákos, krónikus mieloid leukémiában szenved.

Fotó: Pixabay

Most felesége, Kimberley Nicols és gyerekei együtt próbálják a legtöbbet kihozni az együtt töltött idejükből - írja a Daily Star.

Nagyon pozitívan állt a dologhoz, álmában sem gondolta, hogy ez ennyire súlyos lehet 

– magyarázta Kimberley, aki szerint férje azonnal megkezdte a kezeléseket, de ezek csak az elején mutattak némi javulást.

– Már mindent kipróbáltak az orvosok, de semmi sem működik igazán – folytatta Kimberley. Végül január 21-én az orvosok azt mondták Jonathannak, hogy már csak hete van hátra.

Az orvos lehajolt hozzá, megfogta a kezét és együttérzését fejezte ki.

Bár az orvosok csak egy hetet jósoltak neki, a férfi erre már rácáfolt, és amíg lehetősége van, családjával akarja tölteni hátralévő idejét. Négy gyermeke, a 28 éves Joshua, a 22 éves Joel, a 13 éves Oliver és a 8 éves Tabatha minden pillanatot értékelnek, amit édesapjukkal tölthetnek.

– Borzalmas volt – folytatta Kimberley könnyeit visszatartva. – Minden egyes napot nagy becsben tartunk. Az élet kegyetlen velünk, senkinek sem kívánom, hogy ezt át kelljen élnie. Bár még együtt vagyunk, minden nap egyre nehezebb, mert egyre közelebb a vége... A férjem egyetlen kívánsága az volt, hogy mindvégig otthon lehessen velünk, nem akart hospice-ba menni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek