szívszorító

A 4 éves kislány tudta, hogy meg fog halni: szívszorító búcsúlevelet találtak

sv

Létrehozva: 2023.04.22.

Egy repülőgép mosdójában találták meg a búcsúlevelet évekkel később. Sokakat hatottak meg a sorok, a szívszorító üzenet pedig igen elgondolkodtató.

Grace Kelly mindössze négyéves volt, amikor 2014-ben egy ritka vesedaganat következtében elhunyt. Amíg élt, a kislány tele volt élettel: folyton mosolygott és csillogott a szeme, igazi huncut kislány volt. A rákot azonban nem tudta legyőzni a szervezete, s bár a kislány elhunyt, rengeteg emberre van hatással jelenleg is.

Grace és az édesanyja. Fotó: Grace Kelly Childhood Cancer Trust

A kis Grace sajnos tökéletesen tisztában volt azzal, hogy nem fogja túlélni a betegségét, így sokat álmodozott arról, hogy még halála előtt repülőgépre szállhat, és elrepülhet az Egyesült Államokba, Floridába. A kislány élete során ez nem következett be, halála után azonban a nagyszüleinek megható ötlete támadt. Elrejtették Grace fényképét egy repülőgép mosdójának tükre mögött. A kép mellé saját, Grace-nek címzett búcsúlevelüket is elhelyezték, amelyen ez áll:

A mi kis angyalkánk midig is repülni vágyott, ezért most ide elrejtve repkedhet, ameddig csak lehetséges. Vidám utazást, drága Grace. Ha túl rövid időre is, de tökéletessé tetted az életünket.

A levélre és a fotóra évekkel később a Frontier Airlines egyik karbantartója bukkant rá, mégpedig Floridában. Mivel nagyon meghatódott az üzenettől, a tükör mögött hagyta a levelet és a képet, ugyanakkor elmesélte az egyik légiutas-kísérőnek, aki felvette a kapcsolatot a kis Grace anyukájával - tudta meg a Mirror. . 

Grace édesanyja, Dr. Jen Kelly egyébként orvos, aki 2016-ban megalapította a The Grace Kelly Childhood Cancer Trust nevű szervezetet, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsenek a ritka és agresszív gyermekkori rákos megbetegedések kutatására, valamint a gyerekek kezelésére. Ezeddig hárommillió fontot gyűjtöttek össze, édesanyja pedig így nyilatkozott:

Nagyon hálásak vagyunk a Frontier Airlinesnak, amiért Grace-t a fedélzeten hagyták, és igazán hálásak vagyunk, amiért megtalálták a képet és értesítettek róla bennünket. Köszönjük mindenkinek, aki ezt az utazást lehetővé tette a kislányom számára. 

Később pedig az édesanya ekképpen nyilatkozott:

- Nagyon büszke vagyok Grace-re, és mindarra, amit elért. Mindig is tudtam, hogy Grace hegyeket tud megmozgatni. Senki nem szerette volna, hogy így legyen, de így legalább Grace nemcsak mozgatja ezeket a hegyeket, de szárnyal is felettük. Soha nem volt lehetősége repülővel repülni, és jó tudni, hogy most magasan a felhők között repül, ez pedig igazán különleges. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek