Baleset

Borzalmas baleset történt: két 14 éves tini meghalt, egy életéért még küzdenek

P. E.

Létrehozva: 2023.04.12.

Egy 13 éves fiú vezette az autót, amivel balesetet szenvedtek.

Két tinédzser meghalt egy tragédiában, miután a hírek szerint egy 13 éves fiú által vezetett autó fának csapódott Írországban. A egy 14 éves lány és egy 14 éves fiú – Kirsty Bohan és Lukas Joyce – a Galway megyei Headford mellett utazott az autóban, amikor karamboloztak.

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Fotó: Pixabay.com

Lukas, aki feltehetően az utasülésen ült, azonnal életét vesztette, míg a hátul ülő Kirsty-t kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt.

A 13 éves sofőrt és egy másik lányt, aki Kirsty mellett ült, kórházban ápolják. A sofőr nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, a lány életéért azonban küzdenek az orvosok.

A négy gyerek egy iskolába, egy osztályba járt. Az iskolájuk közleményt adott ki, melyben azt írják, igazán ragyogó diákokat vesztettek el. Majd hozzátették: „Imádkozunk az érintettek családjaiért és barátaiért, hogy békességet és segítséget kapjanak ebben a tragikus időben”.

Andrew Reddington helyi tanácsos azt mondta : „Közösségként mindannyian arra a két családra gondolunk, akik elvesztették szeretett gyermekeiket. Sötét felhő van a közösség felett Headford környékén. Mindenki azon fiatalok családjára gondol, akik tegnap este vesztették életüket, és imádkoznak a kórházban lévőkért. Közösségként összefogunk, hogy támogassuk a családokat, de arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben azokat a családokat, akiknek gyászolniuk kell gyermekeik elvesztése miatt."

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek