tragédia

"Ne aggódj, apa! A túlvilágon találkozunk" - influenzás tünetekkel került kórházba, meghalt a lány

sv

Létrehozva: 2023.04.06.

Tudta, hogy meg fog halni, búcsúüzeneteket írt a szeretteinek. Még a temetéséről is rendelkezett halálos ágyán.

Bethannie Booth életvidám volt, kedves, a társaság középpontja, és mindössze 24 éves. Hatalmas űrt hagyott maga után, amikor a kórházban, családja körében elhunyt. A betegség rendkívül gyors lefolyású volt, és bár az orvosok mindent megtettek érte, a szervezete feladta a harcot. A kezdeti tünetei az influenzáéval és az egyszerű megfázáséval voltak hasonlatosak, éppen emiatt senki nem sejtette, hogy ilyen nagy a baj. Csak később derült ki, hogy úgynevezett streptococcusos garatgyulladással küzd, amely elsősorban a torkot és a mandulát támadja meg, de könnyen átterjedhet a gégére is.

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Elhunyt a 24 éves lány. Fotó: Pixabay.com

Bethannie szerető családban nőtt fel, három lánytestvér közül ő volt a legfiatalabb, valamint volt egy tízéves öccse is. Egy általános iskolában dolgozott, a munkahelyén lett először rosszul, amikor is azonnal felhívta a mentősöket. Arra panaszkodott, hogy vörös dudorok jelentek meg az arcán, amire a telefon túlsó végéről csak annyit mondtak, hogy minden bizonnyal pattanásokról van szó. Néhány nappal később azonban újra felhívta a számot és fájdalmakra panaszkodott, mire azt javasolták, hogy mielőbb menjen kórházba. Amikor beérkezett, azonnal az intenzív osztályra szállították, ugyanis összeesett a tüdeje, és egyéb szervei is kezdtek leállni.

Hamarosan kómába esett, és két és fél hetet kellett kórházban töltenie, miközben gépek gondoskodtak az oxigénellátásáról. A tüdejét meg kellett műteni, ugyanis lyuk keletkezett benne. Miközben Bethannie a gépeken volt, a szervezete javulást mutatott. Az orvosok bizakodóak voltak, ezért leszedték a gépekről, és azt közölték a családdal, hogy bár a gyógyulás lassú és rögös lesz, de nagyon jó esélyei vannak a lánynak. Nem tartották valószínűnek, hogy nem épül fel. Sajnos azonban öt nappal később visszatért a betegség, amely teljesen úrrá lett a lány testén, így hamarosan menthetetlen állapotba került. Bethannie a kórházban hunyt el szülei és két nővére jelenlétében.

A Mirror megtudta, hogy mielőtt Bethannie meghalt volna, üzeneteket küldött szeretteinek. Azt mondta, tudja, hogy meg fog halni, ezért mindenkitől el szeretne köszönni. Apjának azt írta, ne aggódjon, a túlvilágon majd találkoznak, édesanyjának pedig azt üzente, hogy nagyon szereti, és ígéri, hogy minden rendben lesz. Bethannie egy iskolában dolgozott, és a lap azt is megtudta, hogy a gyerekek rengeteg kártyát küldtek neki. Minden kisdiák azt mondta, hogy Bethannie állandóan megnevettette őket. Nővére állítása szerint ő volt a buli lelke, nagyon makacs volt, ugyanakkor túl kedves és jó volt ehhez a világhoz.

A szülei fogták a kezét, amikor meghalt, és nem győzték kifejezni hálájukat a kórház orvosainak, akik mindent megtettek lányukért. Édesanyja azt mondta:

Azt mondják, Isten először a legjobbakat veszik el tőlünk, mert szüksége van az angyalaira. Ugyanakkor mindannyiunkat elborzasztott a halála.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek