Kínos

Egyetlen videó miatt brutális gyűlölethullám zúdult a tinire

Létrehozva: 2023.04.10.

Viccnek szánta, de rendkívül rosszul sült el.

Egy meggondolatlan tréfa miatt valóságos gyűlöletcunami zúdult egy fiatal influenszerre. Történt ugyanis, hogy az amerikai Arorio épp Angliában járt, és ellátogatott a canterburyi katedrálishoz is. A katedrális előtt talált egy utcakövet, ami nem volt a helyén, így felemelte, és forgatott egy rövidke videót, amiben úgy tett, mintha szuvenírként hazavinné a történelmi helyszín egy aprócska darabját.

Mondanunk sem kell, pillanatok alatt kommentáradat lepte el a bejegyzést. A tini hiába magyarázta, hogy az egész csak egy vicc volt, és a videó elkészítése után visszatette az utcakövet oda, ahol találta, és esze ágában sem volt ténylegesen hazavinni azt szuvenírként. Ráadásul még kínosabb helyzetbe került, amikor kiderült: azóta valaki tényleg elvitte a laza követ, így pláne mindenki Aroriót gyanúsítja, aki kénytelen volt egy újabb videót közzétenni, amiben nem csak azt tisztázza, hogy ő nem vitt el semmit, de azt s kéri, hogy aki viszont felelős az utcakő eltűnéséért, vigye azt vissza.

@arorio_art Replying to @arorio_art ♬ original sound - Arorio

Beszédes egyébként, hogy míg az első, botrányt kiváltó videót közel ötmilliószor nézték meg a felhasználók, addig a magyarázaton mindössze 12 ezer megtekintés van. Alighanem ez is jól szemlélteti, mennyire kell vigyázni az ehhez hasonló "viccekkel" a TikTokon, vagy bárhol a közösségi médiában.

(Via)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek