Eltűnt

Újabb kislány tűnt el, Barbarát nagy erőkkel keresik a rendőrök

sv

Létrehozva: 2023.04.05.

Ismét eltűnt egy 15 éves kislány. A rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy jelentsék, ha látták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság arra kéri a helyi lakosokat, hogy járjanak nyitott szemmel, ugyanis ismét eltűnt egy 15 éves kislány. Annyi ismeretes, hogy Sarkadi Barbara Vivien 2023. április 4-én elhagyta tartózkodási helyét, ahol délelőtt látták őt utoljára. Nem tudni, hogy hová távozott, azonban onnan nem került elő, így tartózkodási helye jelenleg is ismeretlen. 

Eltűnt
A kép illusztráció. Fotó: candy candy

A rendőrségi felhívás szerint az eltűnt lány 165 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja pedig hosszú és fekete. Az eltűnése napján fekete színű farmernadrágot viselt, szintén fekete színű cipőt, valamint sárga pólót és zöld kabátot. 

Az eltűnt személy fotóját - a megtalálásig - ITT lehet megtekinteni. 

A Szolnoki Rendőrkapitányság arra kéri a lakosokat, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkezünk a kislány holléte felől, vagy láttuk felbukkanni valahol, akkor erről mindenképpen értesítse a rendőrséget. Ezt megtehetjük személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy felhívhatjuk a 06-56-501-600 telefonszámot. Ha fontos számunkra, hogy megőrizzük a névtelenségünket, akkor a nap 24 órájában felhívhatjuk a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámot, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számot, ahol bejelenthetjük a kislány hollétét. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek