Dráma

Felfoghatatlan: váratlanul meghalt egy 6 éves kisfiú

P. E.

Létrehozva: 2023.05.12.

Mindenki értetlenül és összetörve áll a kisfiú halálhíre előtt.

Teljesen összetört a focicsapat, miután vasárnap váratlanul elhunyt egy 6 éves fiúcska. Jack Stewart, aki a skóciai Dundee-ből származott, népszerű fiú volt a barátok és játékostársak között a Dundee West FC-ben, ahol mindössze három éves kora óta játszott. A klub most visszavonja a 19-es mezszámát, ezzel tisztelegve a kisfiú előtt.

Fotó: Pixabay

„A Dundee Westnél mindenkit megrendített, amikor értesült Jack Stewart május 7-i, vasárnapi hirtelen haláláról. Jack mindössze 3 éves volt, amikor elkezdett focizni nálunk, és büszkén viselte a 19-es mezt" - írta a csapat a Facebookon. Megemlítették azt is, hogy Jack édesapja, Ian mennyire támogatta a fiát és a klubot is, számtalanszor vállalt önkéntes feladatokat is.

"Minden gondolatunk Iannak, Jilliannel és Jack kishúgával, Rebeccával van. Mindent meg fogunk tenni, hogy támogassuk őket ebben a rendkívül nehéz időszakban" - folytatódott a közlemény. Bejelentették azt is, hogy a hétvégén a Dundee West minden meccsét egy perces néma csenddel kezdik, így is tisztelegve Jack előtt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek