Gyilkosság

„Angyal vagy, vigyázni fogsz ránk fentről is” - megölték Oliviát, özönlenek a részvétnyilvánítások a gyönyörű lány családjának

LA

Létrehozva: 2023.06.26.

A család és a barátok összeroppantak a hír hallatán.

Egyre több részvétnyilvánítás érkezik egy gyönyörű, fiatal nő családjának. A nőt holtan találtak otthonában, a rendőrség pedig gyilkosság miatt rendelt el nyomozást.

Fotó: Pixabay

A mentőszolgálat az Egyesült Királyságban, egy, a Greenbankban lévő házhoz rohant, ahol holtan találták a 24 éves Olivia Marsden-t. A nőt sajnos már nem lehetett megmenteni.

A The Sun szerint egy 30-as éveiben járó férfit gyilkosság gyanújával letartóztattak, míg egy 50-es éveiben járó nőt bűnrészesség miatt fogtak el. A rendőrség friss közleménye szerint azonban óvadék ellenében szabadon engedték őket.

Olivia halálát követően a közösségi médiában rengetegen fejezik ki részvétüket a fiatal lány családjának, ismerősök és ismeretlenek búcsúznak tőle.

 

Te voltál a legkedvesebb lány, akivel valaha találkoztam. Nagyon hiányzol és szeretlek, Liv

 

- írta a nő egyik barátja.

 

Egy angyal vagy, és tudom, hogy vigyázni fogsz ránk fentről is. Aludj szépen, gyönyörűségem. Örökké emlékezni fogunk rád

 

- fogalmazott egy másik barát.

– Összetört a szívem Olivia miatt, még sosem éreztem ilyen fájdalmat. Dühös vagyok az egészre, hogy így kellett elmennie... - írta le az érzéseit egy másik ismerős.

– Nem hiszem, hogy valaha is megbirkózom majd Olivia halálával, de mindig el fogom mondani az embereknek, hogy milyen csodálatos ember volt. Nem akarom elhinni, hogy ez a valóság - fogalmazott másvalaki.

A rendőrség arra kér mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik, amely segítheti a nyomozást, jelentkezzen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek