Tragédia

„Anya, te vagy a mi ragyogó csillagunk” - döbbenetes balesetben halt meg 4 gyermek édesanyja

LA

Létrehozva: 2023.06.20.

Olyan súlyosan beverte a fejét, hogy a nő agyvérzést kapott.

Több mint egy évig rejtély övezte egy anyuka halálát, ami azután történt, hogy megbotlott a lépcsőn az otthonában. Lisa Price mindössze 38 éves volt, amikor a tragikus balesetben beütötte a fejét. Családja a tragédia óta keresi a válaszokat, hogy miért kellett Lisának meghalnia.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

Dr. Jamie Robinson patológus szerint az ilyen sérülések akár egyetlen lépcsőfokról való leesés után is előfordulhatnak. Amikor valaki olyan sérülést szenved, mint Lisa, „az esélyek a túlélés ellen szólnak" - magyarázta dr. Robinson. Szerinte még ha azonnal kórházba is vitték volna, akkor sem sok esélye lett volna, hogy túléli a történteket.

A négygyermekes anyuka, aki az angliai Goodshawban lakott, a délutánt és az estét legjobb barátjával, Dom Farringtonnal töltötte italozással. Tragikus módon, amikor Lisa elindult a lépcsőn és megtett néhány lépcsőfokot, megcsúszott és hanyatt esett. A hivatalos vizsgálatok eredményéig Lisa családjának fogalma sem volt arról, hogyan eshetett el, vagy hová ütötte be a fejét.

Ez azért volt így, mert Lisa halála után Dom egyike volt annak a három férfinak, Lisa akkori élettársával és lakótársával együtt, akiket gyilkosság gyanújával letartóztattak. Ahogy minden őrizetbe vett személynek joga van hozzá, Dom ügyvédje a rendőrőrsön azt tanácsolta, hogy semmilyen kérdésre se válaszoljon - írja a Mirror.

A múlt heti vizsgálatok során Dom végre elmondhatta Lisa családjának, hogy mi is történt valójában azon a végzetes éjszakán. Zokogva fejezte ki szégyenét és bűntudatát, amiért otthagyta Lisát, anélkül, hogy mentőt hívott volna, miután rájött, hogy meghalt.

Amikor a rendőrség átkutatta Lisa otthonát, vért találtak a lépcső alján, valamint a kanapé oldalán, amit kezdetben gyanúsnak találtak. Dom azonban most elmondta, hogy miután a nő elesett, először a kanapéra fektette Lisát, majd amikor rájött, hogy nem lélegzik, visszatette a padlóra, hogy megpróbálja újraéleszteni. Dom elmagyarázta, hogy Lisa csak három-négy lépcsőfokot tehetett meg a lépcsőn, s bár nem látta, hogy leesett, hallott egy puffanást.

– Mély szomorúsággal tölt el bennünket, hogy Lisát túl korán elvették tőlünk. Hatalmas űrt hagyott az életünkben, és nélküle már semmi sem lesz ugyanolyan. Szerette az embereket, és az emberek is szerették őt, de a családja, főleg négy gyermeke, Kian, Lexi, Nevaeh és Niley iránti szeretet volt számára a legfontosabb – búcsúzott a család.

Anya, te vagy a mi ragyogó csillagunk, és soha nem felejtünk el. Örökké a szívünkben leszel, és mindig szeretni fogunk téged

- fogalmaztak a nő gyászoló gyermekei.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek