Tragédia

„Ha már az életben nem lehettek, a mennyországban együtt vannak” – Laura után halt a kisbabája

LA

Létrehozva: 2023.06.08.

Az anyuka után két hónappal a gyermek is elhunyt.

Egy családot teljesen lesújtott egy két hónapos baba tragikus halála - mindössze két hónappal azután, hogy a gyermek édesanyja elhunyt. A kis Dexter Khan-Barnes tavaly júliusban álmában halt meg a Lancashire állambeli Accrington közelében fekvő Rishtonban. A halál okát nem tudták megállapítani.

A Mirror szerint a baba 2022. május 29-én született sürgősségi császármetszéssel, amikor édesanyja, Laura Barnes szervezetében vérrög keletkezett, agyvérzést szenvedett. Laura édesanyja, Jennifer Barnes elmondta, hogy a nő alig várta, hogy a babát a világra hozza. A megtört szívű nagymama elmondta, hogy lánya és unokája most együtt vannak, miután életükben megfosztották őket a találkozás lehetőségétől.

Dexter hat hetet töltött az újszülöttosztályon, mielőtt apukájával, Shane Khan hazavitte. A gyermek halála előtti napon Dextert egy nővér megvizsgálta, és úgy látta, hogy teljesen egészséges a gyermek. A baba halálának éjszakáján Shane két cumisüveggel együtt vitte fel az emeletre a kicsit, hogy készenlétben legyen, ha éjszaka felébredne, ahogy azt előző este is tette.

Dextert az apja lefektette a 14 hónapos bátyja mellé, Shane pedig elaludt mellettük. Richard Taylor halottkém a nyomozás bizonyítékait összegezve elmondta, hogy Shane hajnali fél hat körül ébredt fel. Ekkor szokatlannak találta, hogy Dexter karja nem úgy mozgott, ahogyan általában. Ekkor vette észre, hogy a baba karjai petyhüdtek, a szemei pedig elszíneződtek.

Az apa azonnal kihívta a mentőket, Dextert kórházba vitték, ahol végül halottnak nyilvánították. A patológus által végzett boncolás nem tudta megállapítani a halál okát, és nem talált bizonyítékot olyan korábbi betegségre vagy sérülésre, amely hozzájárult volna a halálhoz, így az apa továbbra sem érti, miért kellett elvesztenie gyermekét is.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek