Fájdalom

Összeesett az iskolában és meghalt a 12 éves fiú, szívszorító szavakkal búcsúzik a család

LA

Létrehozva: 2023.06.20.

A család teljesen összetört a tragédia miatt.

Joshua Lloyd családja elképzelhetetlen fájdalmat él át a fiú halála után. Az összetört szívű család most búcsúzik a fiútól, aki az iskolai focipályán esett össze, majd életét vesztette.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

A Mirror szerint a 12 éves Joshua Lloydot kritikus állapotban találták meg péntek délután a Telford Langley iskolában. A jelenlévők kétségbeesetten próbálták újraéleszteni a gyereket, majd a mentők kórházba vitték, de minden erőfeszítés ellenére a fiú nem sokkal később meghalt. A rendőrség nem tekinti gyanúsnak a halálának körülményeit, ám ennek részleteiről nem árultak el többet.

Joshua családja most a fiúnak tartott megemlékezésen leírhatatlan fájdalmukról számoltak be.

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy tisztelegjünk Joshua értékes élete előtt, aki szeretett fiunk, testvérünk, unokánk, unokaöcsénk, unokatestvérünk és barátunk volt, és aki végtelen örömet és szeretetet adott mindazoknak, akik körülötte voltak

- búcsúzott a család.

Fájó szívvel osztjuk meg a lesújtó hírt, hogy Joshua 12 éves korában, túl korán hunyt el. Nevetése, kedves szíve, és lelkesedése megérintette mindazok életét, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy ismerjék.

Joshua emlékére JustGiving kampányt indítottak, hogy segítsenek szüleinek méltó búcsút venni szeretett fiuktól. Eddig több mint két és fél millió forintnyi összeg gyűlt össze a gyászoló rokonoknak.

– Szeretnénk kifejezni mélységes hálánkat mindazoknak, akik kedves szavakkal, imákkal és rendíthetetlen támogatással fordultak hozzánk. A szeretetetek és szolidaritásotok fénysugarat hozott a legsötétebb órában, és örökké hálásak leszünk – fogalmazott a család.

Az iskola igazgatója, Steve Carter egy közleményben tisztelgett az elhunyt diák előtt.

Joshua Lloyd kedves fiatalember és kiváló tanuló volt. Arany szívű fiú volt, és népszerű volt társai és a tanárok körében. Mesés jövő állt előtte. Tragikusan rövid életet élt, és nem tudjuk kifejezni, hogy mennyire együtt érzünk a családjával és a barátaival ezekben a percekben.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek