Gyász

Lesújtó hírt közöltek: elvesztette a rákkal vívott csatáját, 30 éves korában elhunyt a sztár

P. E.

Létrehozva: 2023.07.15.

Pár héttel az esküvője előtt diagnosztizálták rákkal a TikTok sztárját.

Egy TikTok-sztár, aki a közösségimédia-platformon osztotta meg életét, miután nyolc évvel ezelőtt IIIC stádiumú petefészekrákot diagnosztizáltak nála, elvesztette a harcot a betegséggel. A 30 éves Haley Odlozil a hét elején elhunyt. A hírt összetört férje, Taylor osztotta meg, aki gyakran szerepelt videóin.  

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

Taylor mesélt arról a hatalmas szomorúságról és gyászról, amelyet ő és az egész családja érzett felesége korai halála után. Leírta Haley könyörtelen küzdelmét az életért, elmesélte, hogy mélységesen szerette őt, a fiukat, Westont, a családját és barátait, emiatt akart mindenáron élni.

Hihetetlen szomorúsággal közlöm mindannyiótokkal, hogy édes Haley-m elhunyt. Nem tudom elkezdeni leírni, mekkora szívfájdalmat és gyászt érzek, és mennyire összetört az egész családunk – írta online közleményében. „Soha nem tudtam, hogy a szívem fizikailag fájhat. Soha nem láttam még valakit ilyen keményen küzdeni az életért. Engem, Westont, a családja és a barátai iránt érzett szeretete az, ami sok éven át itt tartotta, különösen az elmúlt 8 hónapban. Annyira áldott vagyok, hogy Haley 16 éve az életem része volt. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy vigyázhattam rá” – írta Taylor. 

Még középiskolában szerettek egymásba és végig kitartottak egymás mellett. Azt, hogy Haley rákos, éppen az esküvőjük előtt tudták meg. A fiuk béranya segítségével jött világra.

@customteezbybree ive been following haleys story for over a year now and it broke my heart seeing “rest in peace” instead of “haley still fighting” 😔 @Taylor Odlozil #haleyodlozil #cancerawareness ♬ original sound - Brianna Marie 🌻

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek