Búcsú

„Nem tudunk elmenekülni a fájdalom elől” - horrorbalesetben halt meg a 4 gyermekes anya

LA

Létrehozva: 2023.07.10.

Gyermekei szívszaggató szavakkal búcsúznak tőle.

Az aranyszívű, 47 éves nagymamát gyászolja a családja azután, hogy az asszony egy balesetben meghalt. Michelle Athertont kórházba szállították, miután szerda reggel kocsijával összeütközött egy kukásautó. Az orvosok nem tudták megmenteni az életét, súlyos fej- és mellkasi sérüléseibe belehalt.

Fotó: Pixabay


Michelle-t a „legjobb anyukának" nevezte a családja. A négygyermekes anyuka szerettei szívszaggató sorokkal búcsúznak tőle:

 

Nem tudunk elmenekülni a fájdalom elől. Anyukánk volt a legjobb anya, akiről bárki álmodhatott vagy kívánhatott magának. Arany szíve volt, olyan mosolya, amely minden szobát beragyogott. Nagyon fog hiányozni négy szerető gyermekének, hat unokájának és születendő unokájának. Szeretünk téged anya

 

- olvasható a búcsúzásban.

 

Túl korán vettek el téged tőlünk. Örökké szeretni és becsülni fogunk téged. Reméljük, most már békében nyugszol édesanyáddal.

 

A Daily Star szerint egy 43 éves férfi továbbra is őrizetben van, miután letartóztatták veszélyes vezetéssel elkövetett halál okozásának gyanújával.
A rendőrség még mindig az eset körülményeinek vizsgálatának korai szakaszában van, és arra kér mindenkit, aki információval rendelkezik, jelentkezzen.

– Szeretnék köszönetet mondani a helyi közösség tagjainak, akik eddig segítettek nekünk. A nyomozás folytatódik, így arra kérek mindenkit, aki szemtanúja volt az incidensnek, vagy bármilyen információval rendelkezik, amely segíthet, és akivel még nem beszéltünk, hogy vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel. Ez azokra is vonatkozik, akik a környéken élnek és kamerafelvételük van az esetről - kérte Kurt Timpson nyomozó.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek