Keresés

Eltűnt a szaktekintély: egy ország keresi dr. Zágony Rudolfot

B.P.

Létrehozva: 2023.08.23.

Kedden veszett nyoma a YouTube-ról is ismert férfinak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/602/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott az Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik.

sziréna
Fotó: Unsplash

A 83 éves férfi 2023. augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsett, majd egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.  A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Dr. Zágony Rudolf férfi kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. A róla készült fotót ITT tudod megnézni, amíg a rendőrség vissza nem vonja a körözést.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek