Halálos baleset

„Túl korán vették el tőlünk” – horrorbalesetben halt meg egy kamaszfiú, többen kórházba kerültek

LA

Létrehozva: 2023.08.24.

A család teljesen összeroppant.

Horrorbalesetben halt meg egy 17 éves fiú, akinek elvesztését most próbálja feldolgozni szeret családja. A brit Brae Bull a walsalli Aldridge-ben közlekedett autójával, amikor balesetet szenvedett. A The Sun szerint a fiú a rendőrök elől menekülhetett, amikor a tragédia megtörtént. A zsaruk a helyszínen nyújtottak segítséget, megpróbálták újraéleszteni egészen addig, amíg a mentők ki nem értek. Brae azonban sajnos a helyszínen meghalt, sérülései túlzottan súlyosnak bizonyultak.

Családja most kiadott egy fényképet Brae-ről, valamint egy megrendítő búcsúüzenetet:

Családként összetört a szívünk Brae tragikus halála miatt. Szép fiunk nagyon sok ember szívét megérintette, udvarias és szeretetreméltó ember volt, akit túl korán elvettek tőlünk. Nagyon sokan szerették, és mindannyiunknak hiányozni fog.

Brae Bill, fotó: West Midlands Police
A tini kocsija egy fának csapódott, a fiú nem élte túl a balesetet Fotó: West Midlands Police

Három másik személyt, egy 16 éves fiút, valamint egy 21 és 22 éves férfit szállítottak kórházba a baleset kapcsán, állapotuk  nem életveszélyes.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra a hatóságok, miért kezdték el üldözni a fiatalok kocsiját a zsaruk, csupán azt erősítették meg, hogy a halálos balesetet egy rövidebb autós üldözés előzte meg. Azt azonban kijelentették: mind a testkamerák felvételeit, mind a járőrautó kamerafelvételeit tüzetesen megvizsgálják, hogy kiderüljön, pontosan mi vezetett a tragédiához.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek