Aktuális

Megölte anyja szeretőjét a népszerű TikTok sztár

Létrehozva: 2023.08.05.

A férfi nem tudott beletörődni a szakításba, ezért megzsarolta a volt szeretőjét.

Bűnösnek találták a hatóságok Mahek Bukhari népszerű TikTok sztárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy szándékosan meggyilkolta édesanyja szeretőjét miután az azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza pikáns felvételeket hoz nyilvánosságra. 

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Képünk illusztráció Fotó: Pixabay.com

A 24 éves Mahek Bukharit és a 46 éves anyját Ansreen Bukharit pénteken ítélte el a leicesteri bíróság miután egy 2022 februári autós üldözés során letaszították az útról a 21 éves Saqib Hussaint. A bíróság szerint a két nő Hussain megölését előre kitervelte. A férfi 160 kilométer per órás sebességgel haladt Skodájával, amikor letaszították az útról, és egy szakadékba zuhant. A balesetben elhunyt a férfi barátja is,  21 éves Mohammed Hashim Ijazuddin, aki szintén vele utazott. 

A két nő tagadta az ellenük felhozott vádakat. Mint kiderült Hussain azt tervezte, hogy nyilvánosságra hozza közte, és Ansreenről készült felvételeket, a férfi három évig folytatott titkos viszonyt, ám nem tudott bele törődni abba, hogy szakított vele a házasságban élő nő, ezért szánta el magát végül a zsarolásra- írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek