Tragédia

„Repülj a magasba, kis angyal!” - halálra gázolták az életvidám, 8 éves kislányt

LA

Létrehozva: 2023.08.11.

A gyermek életét nem lehetett megmenteni.

Scarlett Rossborough, az észak-írországi Larne-ból származó nyolcéves kislány tragikusan meghalt egy szörnyű balesetben. Most rengeteg részvétnyilvánító üzenet érkezik a családnak a helyiektől.

Fotó: Pixabay

A kislány egy gyerekcsoporttal indult kirándulni a tragédia pillanatában Carrickfergusban múlt hét szerdán. A gyereket sétálás közben gázolta halálra egy kocsi. A Mirror szerint egy másik gyerek, egy 10 éves kisfiú is megsérült a balesetben, őt azóta is kórházban ápolják, ám állapota nem életveszélyes.

Mindenki a Linn Általános Iskolából megdöbbent, amikor tudomást szerezett szeretett tanítványunk, Scarlett hirtelen haláláról

- áll az iskola közleményében.

Energikus kislány volt, tele élettel. Jó kedve mindig örömet hozott iskolánkba. Iskolánk közösségének szíve most összetört, gondolatban a családdal vagyunk.

A tragédia helyszínén virágokat, mackókat helyeztek ki a kislánynak, és támogató üzeneteket hagytak a családnak a környékbeliek.

Rád gondolunk, és csak békét és vigaszt kívánunk. Őszintén sajnáljuk Scarlett elvesztését

- áll az egyik üzenetben.

Új, fényesen ragyogó csillag van az égen. Repülj a magasba, kis angyal!

- olvasható egy másik üzenetben.

A rendőrség a nyomozásra való tekintettel nem adott bővebb információt a balesettel kapcsolatban. A nyomozás folytatódik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek