Házasság

"A férjem fiatalabb, mint a fiam, sokan ítélkeznek, de mi rájuk cáfolunk" - Egy 5 gyermekes édesanya vallomása

K.B.

Létrehozva: 2023.10.06.

Manapság már nem számít ritkának az extrém korkülönbség.

Meglepő szerelemről érkeztek hírek Angliából. A 47 éves Deanna Boomer és férje Steven között ugyanis 19 évnyi korkülönbség van, miközben a nő az első fiát 16 évesen szülte. Így gyakorlatilag a férfi 3 évvel fiatalabb a felesége első gyerekénél. Deanna arról beszélt nemrég egy interjúban, hogy az évek alatt rengeteg kritika és rosszindulat érte őket a korkülönbség miatt, azonban rájukcáfoltak azzal, hogy most ünneplik a 7. házassági évfordulójukat.

esküvő, menyasszony, vőlegény
Már 7 éve házasok a szerelmesek /Fotó: Unsplash.com

Steven úgy ismerkedett meg későbbi kedvesével, hogy még középiskolásként gyakran járt a nagynénjéhez, aki kortársa és jó barátnője volt Deannának. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Deanna idősebb a fiatalember édesanyjánál is, ez azonban sosem okozott problémát az ő kapcsolatukban. A furcsa párossal a Mirror készített interjút.

A férjem fiatalabb, mint a fiam, mondták sokan, egyesek ítélkeztek, de nem érdekelt minket ez sosem 

- kezdte beszámolóját Deanna a lapnak, aki már 7 éve házas Stevennel. Van már egy 4 éves közös gyermekük is, emellett pedig a 29 éves Steven a "mostohaapja" egy 13, egy 17, egy 25 és egy 31 éves "gyereknek".

A kapcsolat kezdete volt a legnehezebb, most már sokkal könnyebb, mert az évek alatt minden rokonunk és ismerősünk felismerte, hogy nekünk együtt kell lennünk

 - szólt hozzá a témához Steven. Az interjúból kiderült az is, hogy Deanna 22 éves házasság után vált el és egyedül maradt a gyermekeivel, amikor közelebbi viszonyba került az akkor még csak 21 éves fiúval. Stevennel gyorsan megtalálták a közös hangot, és a nő megkérdezte a sráctól, hogy nem költözne-e hozzájuk, hogy együtt fizessék az albérletüket. Ez a gyors tempó és az, hogy az első perctől kezdve családként működtek gyakorlatilag azt eredményezte, hogy most már 7 éve probléma nélkül működik az ő kapcsolatuk.

Steven családja bosszankodott az elején, nyilván mert az édesanyjánál néhány hónappal még idősebb is vagyok, viszont az én barátaimat nem zavarta, mert látták, hogy boldog vagyok

 - zárta sorait Deanna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek