Gyász

„Mindegy, ki hibázott, egy különlegesen jó ember halt meg” – összetört a detki tragédiában elhunyt Erzsike családja

Létrehozva: 2023.10.17.

Oldalról rohant bele egy idős házaspár a személyautójával egy mezőgazdasági tárcsába. Az anyósülésen utazó 67 éves asszony a helyszínen életét vesztette.

Borzalmas tragédia történt Detk közelében a múlt héten a 3-as számú főúton, amikor egy személyautó egy kivilágítatlan mezőgazdasági vontatmányba rohant bele. Az anyósülésen ülő 67 éves asszony életét vesztette, az autót vezető férjét sérülésekkel kórházba szállították. Mint kiderült, a traktor egy udvarra szeretett volna bekanyarodni, ám járművével megállt annyi időre, hogy a kaput becsukja. Eközben a traktor által vontatott tárcsa szinte a felezővonalig kilógott az útra, és bár hátul volt rajta lámpa, a főúton közeledő személyautó oldalról nem vette azt észre a sötétben és belerohant. Az éles fémtárcsák szinte letépték az autó tetejét, az idős asszonynak esélye sem volt a túlélésre. A hírek szerint a traktort vezető fiatal gazdálkodó sokkot kapott a történtektől.

Az autóban egy már nyugdíjas korú tanár házaspár ült, a 67 éves Erzsike és férje, József. Az asszonyt gyermekei, unokái gyászolják. Bár az interneten rengetegen támadják a traktor vezetőjét, a tragikusan meghalt asszony családja arra kérte az embereket, hogy ne ítélkezzenek. 

„Köszönjük szépen mindenkinek a részvétnyilvánítást. Kérünk mindenkit, hogy ne találgatózzon és ne ítélkezzen, elég nagy fájdalom ez a családnak! A rendőrség dolga kinyomozni, hogy történt!” – írta az asszony lánya.

Az ismerősök is összetörtek a borzalmas tragédia hallatán, többen az interneten fejezik ki részvétüket a család felé. 

„Mély fájdalommal értesültem a történtekről. Szeretettel, őszinte barátsággal gyászoljuk Erzsikét és reméljük, Józsi bácsi felépül, és a családja enyhíti a fájdalmát!” - írta a család egy barátja. „Imádtuk Őket! Meleg szívű, végtelenül kedves Emberek, és felfoghatatlan a számunkra, ami történt!” – írta egy másik ismerős. „Nagyon kedves kolléganőm halt meg. Csak csöndben siratom. Mindegy, ki hibázott. Egy különlegesen jó ember halt meg” – búcsúzott egy volt kolléga Erzsikétől.

A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek