Pályázat

Meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot

Létrehozva: 2024.03.19.

A nemzetközi szintű elismerésre május 30-ig, 45 főcsoportban lehet pályázni. A pályázat nyílt jellege lehetővé teszi a jelentkezést a Védjegy és a kitüntető cím használatára a legtöbb gazdasági és kulturális vállalkozás számára.

45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot – a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét – a Kárpát-régió egész területén. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára 2024. május 30-ig lehet pályázni olyan termékekkel, szolgáltatásokkal vagy gazdasági szervezetekkel, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség iránt. A pályázat tárgya azonban csak a gazdasági életben már ténylegesen testet öltött termék, szolgáltatásban megvalósult ötlet, innovatív elképzelés lehet.

Az Érték és Minőség Nagydíj trófea Fotó: TAMAS_GALBACS

„Ez nem csak egy verseny, hanem egy közösség is"

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

 „2024-et optimizmussal és elszántsággal várom, hiszen a korábbi évek tapasztalataira építve hirdetjük meg a pályázatunkat, amely nem csak egy verseny, hanem egy közösség is, ahol a szereplők megoszthatják tudásukat és közösen építhetik a jövőt" 

Az idei Érték és Minőség Nagydíj Pályázat a magas színvonalú minőség és innováció elismerésére irányul. A gazdasági előrejelzések és a stabilizálódó környezet fényében különös figyelmet fordítunk arra, hogy új lehetőségeket tárjunk fel a minőségi fejlődés és innováció terén

– nyilatkozta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója.

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója  Fotó: TAMAS_GALBACS

„A hazai gazdaság újra növekedési pályára állt"

„Egy évvel ezelőtt az elhúzódó háború és a nyomában járó gazdasági következmények hatására nem voltak könnyű helyzetben a hazai vállalkozások. A kormány tette a dolgát és számtalan, a szokványostól eltérő lépéssel igyekezett letörni az inflációt, a magas kamatokat és az energiaárakat. Év végére már mindannyian megtapasztalhattuk az eredményeket és egyértelműen kijelenthetjük, hogy a hazai gazdaság újra növekedési pályára állt"

Az állam egyik elsőrendű feladata, hogy patrióta gazdaságpolitika keretében támogassa azokat a hazai vállalkozásokat, amelyek technológiájában az innovációs kényszer aktív minőségpolitikával is párosul. Más szavakkal: akik értéket és minőséget állítanak elő

– hangsúlyozta Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke.

 Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2024-ben hetedik alkalommal írta ki és valósította meg a pályázati rendszer Kiírói Tanácsa  Fotó: TAMAS_GALBACS

Már lehet pályázni a díjra

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára 2024. május 30-ig lehet pályázni. A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok kiérdemlik az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát, ezzel együtt a védjegyhasználat tartama alatt az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím viselését. A védjegyhasználatot magyar és angol nyelvű, Balázs Károly grafikusművész által tervezett Kitüntető Oklevél, valamint az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, Dr. Szőcs Andrea iparművész által tervezett egyedi iparművészeti trófea tanúsít. A díjakat majd szeptember 12-én, a Gazdaság Ünnepén az Országház Főrendiházi Üléstermében adják át.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek