Botrány

Kővé dermedt a násznép, kínos jelenetek sorozatát adta elő az esküvőn a menyasszony - videó

KL

Létrehozva: 2024.05.19.

A nő nem volt a helyzet magaslatán...

Azzal nincsen semmi probléma, ha egy kicsit túltöltesz az esküvődön, ám ezúttal a menyasszony talán egy kicsit túl messzire ment.

Esküvő egybekelés menyegző sablon
A nagy nap nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezték Fotó: Pixabay

Amanda Scheller Mexikóban kötötte össze az életét Sequoyah Stonecipherrel egy idilli szertartás során, de ami később történt az este folyamán, arra senki sem számított. A pár úgy döntött, hogy egy laza esküvőt tartanak, és még lazábban állnak az iváshoz a nagy napon, ez pedig Amanda Scheller számára már az első tánc során jelentkezett.

A részeg menyasszony megmozdulásairól videó is készült, amely felkerült a TikTokra, és már több mint 2,5 millióan látták. A felvételen kivehető, ahogy Amanda Schellernek már a csokordobás sem ment, ugyanis a virágot teljesen másfelé dobta, de a páros táncnál is botrányt okozott, amikor az egyik emelésnél a násznép előtt megvillantott a fenekét.

A nő később elárulta, hogy annyira berúgott, hogy elfelejtette az összes tánclépést ezért történt meg vele az előbb említett kínos eset is.

A felhasználók többsége viccesnek találta a látottakat.

− Jól érezted magad, és azokkal az emberekkel voltál körülvéve, akiket a legjobban szeretsz! Ez a legfontosabb - írta az egyik kommentelő.

− Ez egész életemben kísérteni fog, Te jó ég! - idézett egy másik hozzászólót az Unilad.

Mutatjuk a kínos videót:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek