haláleset

Özönlenek a rendőrautók a McDonald'shoz: holttestet jelentettek be

Létrehozva: 2024.05.10.

A holttest az étteremben hevert.

Rettenetes dolog miatt riasztották a rendőrséget Houstonban. Nagyon csúnya szóváltás alakult ki ugyanis az egyik McDonald's étteremben, amiből kiabálás és dulakodás lett, végül pedig egy ember életét vesztette. Az étterem vendégeit és az egész helyi közösséget megrendítette az ügy, a nyomozás pedig jelenleg is zajlik. 

Gyilkosságig fajult a vita

Sokan szeretnek Mekibe járni. A napnak minden szakaszában forgalmas szokott lenni, hiszen kínálnak reggelit, amikor pedig a munkahelyen ebédidőben ki kell ugornunk, akkor jó választásnak tűnik a gyorsétterem. Ez azért van, mert az étel gyorsan elkészül és olcsó, így tehát sokan itt fogyasztják el az ebédjüket. Ha pedig egy fárasztó nap után nincs kedvünk főzni a családnak munka után, akkor is vihetünk vacsorára hamburgert. A houstoni étterem igen forgalmas, most azonban szörnyű tragédia miatt zárták le. 

A  Metro információi szerint egy férfi ételt rendelt a Mekiben, a termékkel azonban nem volt elégedett és reklamálni kezdett. Ebből hatalmas jelenetet rendezett, mire a 46 éves Jeffrey Limmer, aki ügyvédként dolgozik, közbelépett, hogy megnyugtassa a vendéget. A vendég ekkor még dühösebb lett, kiment a kocsijához, elővette a fegyverét és lelőtte Limmert. Az ügyvéd nem élte túl a békítést, és hiába jött ki a mentő és a rendőrség, az életét nem lehetett megmenteni. A férfi családja elmondta, hogy nem lepődnek meg azon, hogy éppen Jeffrey volt az, aki közbelépett: mindenkire jó hatással szeretett volna lenni, és minden konfliktust békésen próbált megoldani

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek