Tragédia

„Nem tudjuk elhinni, hogy gyönyörű és bátor babánk elment” – hónapokkal a mandulagyulladása után meghalt a kétéves, tündéri kisfiú

Létrehozva: 2024.05.29.

Módosítva: 2024.05.29.

Eddig még nem hallottak erről a betegségről.

Egy „vicces és bátor” kisfiú alig egy évvel azután elhunyt, hogy a szülők egy sokkoló diagnózist kaptak.

kórház, kórterem, betegség, kóma, Pexels illusztráció
Fotó: Pexels

Albie Bayliss-Wattsnak eredetileg mandulagyulladása és hasi fájdalmai voltak, majd hirtelen rohamot kapott és vért kezdett hányni. Majd alig néhány héttel később olyan ritka agydaganat diagnosztizáltak nála, amelyről korábban még az orvosok sem hallottak.

2020 októbere előtt Albie még egy „boldog és egészséges baba” volt. Miután hirtelen rohamot kapott az oxfordi John Radcliffe Kórházba vitték, ahol az orvosok először azt feltételezték, hogy mandulagyulladásban szenved, ami „görcsöket okozott nála”. Másnap az orvosok megállapították, hogy Albie valószínűleg epilepsziában szenved, és neurológushoz irányították. Ám a gyermek állapota ezután sem javult, így az orvosok CT- és MRI-vizsgálatokat végeztek rajta, ezek megállapították, hogy a kisfiú agyában egy teniszlabda méretű tumor van.

Albie 2021 november 28-án szülei társaságában elhunyt.

Nem tudjuk elhinni, hogy gyönyörű, vicces, bátor babánk elment, és nagyon nehéz megbékélni ezzel a veszteséggel. Rövid élete során Albie oly sok ember szívét érintette meg, és tiszta örömmel töltötte meg a mindennapjainkat

- áll a család szívszorító közleményében.

A szülők most egy adománygyűjtő csoportot hoztak létre, amellyel a Brain Tumor Research jótékonysági szervezetet szeretnék támogatni - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek