Bántalmazás

Kisgyerekek rollereztek az utcán Félegyházán: fémrúddal verték meg az apjukat

K.B.

Létrehozva: 2024.05.30.

A gyerekek zajongása felettébb zavarta az egyik ott lakót.

Megbotránkoztató hírek érkeztek a Bács-Kiskun Vármegyei Kiskunfélegyházáról. A településen ugyanis néhány kisgyermek a rollereikkel szelte az utcákat, amikor egy környéken lakó durván megdorgálta őket ezért. A fiatalok azonnal szóltak az apukájuknak az esetről, ezért a férfi felkerekedett, hogy számonkérje a durva hangnemet megütő férfit. A későbbi sértett becsöngetett az ordibáló férfihez, majd szóváltásba keveredtek, mire a házban élő férfi vissza ment egy fémrúdért lakásába, és azzal bántalmazta az édesapát.

bilincs, tettes, letartóztatás, börtön
Fémrudat rántott veszekedés közben egy kiskunfélegyházi férfi /Fotó: Pexels

A borzasztó incidens 2023 augusztus. 16-án történt, az ügyirat részletei szerint a kiabáló férfi a tömör fémrúddal fejbe akarta vágni a haragosát, mire az édesapa feltette a kezét, hogy kivédje a támadást. Ennek során könnyű sérüléseket szenvedett, és ripityára tört a karórája - számolt be róla Baon.hu.

A sértett karórája ripityára tört a támadástól /Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

Az ügyészség most a bántalmazó férfit garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja, és vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének kiszabását indítványozza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek