Nyomtalanul

"Nem tudok belenyugodni az eltűnésébe!" – Kétségbeesetten keresik a 93 éves eltűnt Emi nénit

IF

Létrehozva: 2024.05.30.

A kiskőrösi rendőrök a lakosság segítségét kérik az idős asszony megtalálásához, te is segíthetsz, hátha láttad Emi nénit.

Még mindig nem tudják hová tűnt, így kétségbeesetten keresik az eltűnt 93 éves Gombaszögi Emmát. Az idős asszony 2024. május 23-án 17 óra körül a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Rengetegen aggódnak a Kiskőrösről eltűnt idős Emi néniért. Az idős nő demenciában szenved. A nyugdíjas asszony egy kiskőrösi szociális otthonból tűnt el. Eleinte még önkéntesek, kereső kutyákkal igyekeztek megtalálni, ám ez nem sikerült.

Nem tudok belenyugodni az eltűnésébe! Bárhol lehet, akár más városokba is elvitethette magát. Nyomtalanul tűnt el, senki nem látta és nem hallott róla. Ez egy rejtély, ezt nem tudom elfogadni!  Nem találok szavakat erre, hogy valaki, hogy tud így eltűnni! Kérlek mindenkit, segítsenek! 

– írta Gabriella Francziáné Juhász a közösségi oldalán.

Emi nénit már 7. napja keresik, de sajnos még mindig nem sikerült a nyomára bukkanni. Emma néni kb. 170 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van, amit hátra szokott fésülni. Eltűnésekor rózsaszín csíkos, cipzáros kardigánt, fekete pamutnadrágot, zoknit és világos papucsot.

Mi itt lakunk nem messze az utcától. Minden nap figyeljük a környéket de sajnos nem találkoztunk vele. 

– kommentelte az egyik helyi.

Nem ez az első eset

A rendőrségre 2024. április 11-én késő délután egy ijesztően hasonló bejelentés érkezett, miszerint egy tatabányai idősek otthonából eltűnt egy ott lakó nő. Boros Mária Ilona 82 éves, eltűnésekor bézs színű kabátot, barna nadrágot és sötét cipőt viselt, valamint egy kisebb méretű női táska volt nála. Bár sokan a legrosszabbtól tartottak, szombaton, a késő délutáni órákban csodával határos módon a nyomára bukkantak az asszonynak. Kiderült, hogy a nyugdíjas vonattal távozott az idősotthonból. Úgy tudni, hogy az asszonyt egy férfi szúrta ki a vasútállomáson, ő szólt a keresőknek. Ezután megtalálták Marikát, aki a helyzethez képest jól van, szerencsésen átvészelte a nem mindennapi eltűnést. 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek