Terhesség

A 63 éves nagymama és 37 évvel fiatalabb férje gyermeket vár: megmutatták a képet is

P. E.

Létrehozva: 2024.06.26.

A nagymama korából kifolyólag nem tudja kihordani a gyermeket, ezért béranya segítségét kérték.

Egy 63 éves nagymama, aki egy nála 37 évvel fiatalabb férfihoz ment feleségül, örömmel tudatta: hamarosan megérkezik az első közös gyermekük, aki béranya segítségével jön a világra.

 

Cheryl McGregornak már van 7 gyermeke és 17 unokája. Egycsapásra a TikTok sztárja lett, amikor feleségül ment a 26 éves Quran McCainhez. A pár 2021-ben házasodott össze, határtalan boldogságukhoz pedig már csak egy közös gyermek hiányzott. De Cheryl korából adódóan ő képtelen volt kihordani a babát, ezért béranyát fogadtak. Most izgatottan mutatták meg 4,7 millió követőjüknek az ultahangot, amelyen a kisbabájuk látszik.

"Képeket kaptunk a babánkról. Kezd alakulni, végre igazi baba formája van. Olyan imádnivaló" - lelkendezett az asszony.

A pár, aki egymás mellett ült egy padon, nem tudta visszafojtani a mosolyát, miközben Quran így folytatta: „A legjobb az egészben az, hogy a babánk formálódik. Egészséges... A jövő héten megtudjuk a nemét, és ez egészen elképesztő."

A második trimeszter elérésével kapcsolatban a leendő apa kifejtette: „Túljutottunk a kockázatokon és minden más mérföldkövön. Hamarosan találkozni fogtok a béranyánkkal."

A kommentelők hamarosan elárasztották az oldalukat. Mindenki lelkesen gratulál a leendő szülőknek.

"Gratulálunk! Nagyszerű anya és apa lesztek" - írta egy. A másik rákontrázott: "Bárcsak ti lennétek a szüleim!"

A pár egyébként 2012-ben találkozott először, amikor a férfi még csak 15 éves volt, az asszony pedig egy gyorsétteremben dolgozott. Mint mondják, a romantikus érzések csak jóval később alakultak ki náluk. A pár azóta már egy OnlyFans oldalt is létrehozott, ahol pikánsabb tartalmakat osztanak meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek