Lusta

"A barátom olyan lusta, hogy bepereltem"

P. E.

Létrehozva: 2024.06.26.

A nőt teljesen kiakasztotta a párja és a bíróság elé citálta.

Egy új-zélandi nő beperelte a barátját, aki szerinte végtelenül lusta. A nőnél akkor szakadt el a cérna, amikor a párja megígérte neki, hogy kiviszi a repülőtérre, ám nem érkezett meg. A nő így lekéste a járatát, ezzel együtt egy koncertet is. 

mérges férfi
Fotó: Bohanek Miklós

A nő, aki 6 éve van együtt a barátjával, azt is megbeszélte vele, hogy amíg ő távol van, a férfi vigyáz majd a kutyáira. Ám ezt sem tartotta be. Így a nő a bíróság előtt követelte a férfitól az utazási költségeket, valamint a kutyák panzióba helyezésének árát. Szerinte a szóbeli megállapodásuk kötelező érvényű szerződésnek tekinthető, amit a férfi megsértett.

Krysia Cowi, a törvényszéki bíró visszautasította a nő állításait, mondván: "A partnerek, barátok és kollégák szociális megállapodásokat kötnek, de nem valószínű, hogy jogilag érvényesíthetőek, hacsak a felek nem hajtanak végre olyan cselekményt, amely azt jelzi, hogy az ígéreteiket be kell tartaniuk. Amikor a barátok nem tartják be az ígéreteiket, az a másik személyre anyagi következményeket róhat, de előfordulhat, hogy nem tudják kárpótolni a veszteségért."

A pár már nincs együtt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek