Drámai

A kínzó fájdalmai mellé rossz hírt kapott a 8 éves csontrákos Hannácska

IF

Létrehozva: 2024.06.28.

A 8 éves bényei kislány már 3 éve küzd szörnyű betegségével, a csontrákkal. A gyermek túl van a műtéten és kezeléseken, ám fájdalmai nem csillapodnak, ráadásul nemrég újabb csapás érte.

Ahogy arról lapunk már többször beszámolt, borzasztó fájdalmak kínozzák a 8 éves csontrákos Hannácskát. A bényei kislány már évek óta küzd a szörnyű betegségével, mert bár megműtötték, nem tudták teljesen eltávolítani a daganatát a gerincéről, így mikroszkopikus részecskék maradtak a testében, amik bármikor aktiválódhatnak. A bényei család minden nap attól rettegett, hogy a rémálom újra kezdődik. Most azonban végre jó híreket kaptak.

A kislánynak szerencsére nem újult ki a daganata  Fotó: Facebook/HanNapló

Hanna nagyon ráijesztett a családjára, ugyanis pár hónapja édesanyja arra lett figyelmes, hogy a kislány ugyanazokat a furcsa mozdulatokat csinálja, amiket a betegsége előtt. Az örökmozgó kislányt erős fej-, láb- és derékfájdalom kínozta, illetve hetente többször is minden előjel nélkül belázasodott. Állapota pedig nemhogy javult, hanem egyre inkább romlott. Éjszakánként már aludni sem tudott és volt, hogy már lábra sem tudott állni az embertelen kínoktól. 

Nagyon nehéz látni őt szenvedni a fájdalmaktól, tehetetlenül. Továbbra is mindent megteszünk Hannáért, bármilyen nehéz anyagi helyzetben is vagyunk

– mondta el korábban lapunknak a kitartó édesanya, Krisztina. 

Bár nagyon szerény körülmények között élnek, mégis minden vagyonukat arra áldozták, hogy Hannát kivizsgáltassák. A napokban végre megérkeztek a várva várt eredmények is, amik végre reménnyel töltötték el a családot.

Kedden volt Hannának egy MR vizsgálata, amiből kiderült, hogy a gerincén nem jött vissza a daganat, hanem valószínűleg a műtétje és a sok sugárkezelés okozta problémák miatt vannak kisugárzó idegfájdalmai.

– részletezte az édesanya a kislány közösségi oldalán.

Hanna
Szörnyű fájdalmak kínozzák a kis Hannát  Fotó: Facebook/HanNapló

Csőstül jön a baj

A kis Hannát így kénytelenek elvinni neurológiai vizsgálatra is, ám állami úton leghamarabb augusztus 27-ére tudták beutalni a kislányt. Így a szülők úgy döntöttek, hogy újra magánorvoshoz fordulnak, ugyanis nem akarják még két hónapig nézni szeretett kislányuk szenvedését. 

- Egyszerűen nem maradhat így, egyre rosszabbul viseli és én, mint többszörös gerincműtött, tudom, hogy milyen ez a fájdalom. Borzasztóan megviseltek minket az elmúlt hetek.

– árulta el őszintén Krisztina.

Ha ez nem adna elég okot a fejfájásra és az aggodalomra, egy újabb csapás is érte a családot.

Hanna apukáját 2 hete a mentő vitte el az ügyeletről erős mellkasi fájdalmak miatt. Úgy tűnik, neki is pánikrohama volt... Én is küzdök ezzel és minden más egészségügyi problémával, így is már 63%-os rokkant vagyok, de aki ismer engem, tudja, hogy mindenen átmegyek, főleg, ha a gyermekeimről van szó!

– folytatta, majd hozzátette: itt nincs lehetetlen, mindig megyünk tovább és tovább és nem számít, hogy még hány falba ütközünk!

A hős édesanya megígérte a kislánynak, hogy mindent megtesz azért, hogy csillapítsa fájdalmát. 

Megígértem neki, hogy addig megyünk, amíg valaki fog tudni segíteni. Borzasztóan nehéz ez, amiben benne vagyunk és minél több kis sorstársat veszítünk el, annál nehezebb! 

– írta.

 Áprilisban a kislány egyik régi barátja költözött az égbe. Pál Tomit rengeteg barátja gyászolta. A foci imádó fiatal már a kezdetek óta csodálta Hanna élni akarását, erejét. 

Megígértem Tominak is, aki már az angyalokkal van, hogy mindent megteszünk Hannáért, ez volt az utolsó hangüzenetünk. Igazából nem csak az ő kérése miatt, hiszen az elejétől fogva tényleg mindent, erőnkön felül megteszünk azért, hogy Hanna jól legyen. Tiszta szívvel, lélekkel hiszünk és bízunk. Megyünk tovább és tovább, amíg csak lehet! 

– zárta gondolatait Krisztina.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek