Lázálom

Megszakad a szív: az anya arra ébredt, hogy 5 éves kislánya meghalt mellette

P. E.

Létrehozva: 2024.06.30.

A család teljesen összetört, nem tudják, hogyan történhetett ez a borzalmas tragédia.

Egy megtört szívű édesanya elmesélte, hogy arra ébredt, hogy gyönyörű 5 éves kislánya meghalt mellette, míg aludtak. A család a mai napig nem tudja, mi lehetett a halál oka.

Fotó: Pixabay

A manchesteri Hyde-ből származó Lila Marslandet hiába ébresztgette az édesanyja, Rachael Mincherton, a kislány semmire sem reagált tavaly december 28-án. Mentőt hívtak, de a feltételezések szerint a "csodálatos" kislány már több órája halott volt. 

Családja, köztük 41 éves édesapja, Daz és 14 éves nővére, Ava a mai napig nem tudta feldolgozni a kislány elvesztését. Lila éppen két héttel a hatodik születésnapja előtt hunyt el, látszólag minden ok nélkül.

„Felébredtem, és már halott volt mellettem” – mondta a 36 éves Rachael. „Kihívtam a mentőket, de már néhány órája halott volt. CPR-t adtak neki; perceken belül megérkeztek, de már késő volt. Ez borzasztó. Még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént.”

Lila, a Hyde-i Flowery Field Általános Iskola tanulója élénkvörös hajáról és életkedvéről volt ismert. A „legkedvesebb gyereknek” nevezett fiatal minden tanárt megölelt, mielőtt elhagyta az iskolát, és mindig a barátaival játszott. „Csodálatos volt” – mondta Rachael.

„Mivel nem tudjuk, miben halt meg, úgy érzem, jelenleg nem is tudnánk rendesen gyászolni. Még arra sem kaptunk választ, hogyan halt meg. Ő volt a legkedvesebb gyerek. Mindenkivel kedves volt. Ha haza akarnám hozni az iskolából, 30 percbe telne neki a búcsúzás, mert minden tanárt megölelne." 

„Imádta a Halloweent, a táncot, a szteppet, a balettet, a pompomlányokat és a Rainbowsba járni. Állandóan játszott, és jó baráti társasága volt. Egyszerűen szerette az életet." Vizsgálatot indítottak Lila halála ügyében. A meghallgatásra novemberben kerül sor.

Temetését egy hónappal azután tartották, hogy elhunyt. A Newtoni Szent Mária templom zsúfolásig megtelt búcsúzni vágyó emberekkel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek