Boldogság

"A Jó Istent arra kérem, hogy tegyen csodát veletek" — megható kommentekkel üzentek olvasóink a kis Lucát nevelő látássérült párnak - videó

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.06.07.

Ági és Zsolt látássérültként váltak szülővé, ám látókat meghazudtoló módon nevelik a kis Lucát. A három tagú család története olvasóinkat is megérintette.

Ági és Zsolt egy véletlen folytán ismerkedett meg egymással, majd azonnal egymásba szerettek. A pár boldogsága azonban csak akkor lett teljes, mikor hosszú várakozás után végre megszületett Luca, aki természetesen teljesen egészséges. Bár látóként nehéz elképzelni, hogy hogyan lehet egy ember élete teljes a látás öröme nélkül, Ági és Zsolt csodálatos története bebizonyítja, hogy az élet bizony nem ettől igazán szép. A három tagú családból sugárzik a pozitivizmus, az életük nem is lehetne tökéletesebb.

20240522_vak hazaspar_MK_MW_bulvar_08
Ági és Zsolt élete akkor lett igazán teljes, mikor megszületett Luca Fotó: Mate Krisztian

Ági születése pillanatától kezdve látássérült, látása nagyjából 20 százalékos. Párja Zsolt az anyaméhben egy fertőzés miatt veszítette el látását fél szemére, majd 35 éves korára ugyancsak a fertőzés következményeként másik szemére is teljesen megvakult. Bár Ágit és Zsoltot nehéz helyzet elé állította a sors, sosem szomorkodnak, hiszen a boldogsághoz mindenük megvan. A három tagú tündéri család története olvasóinkat is mélyen megérintette, több százan üzentek nekik videónk alatt.

20240522_vak hazaspar_MK_MW_bulvar_04
Áginak és Zsoltnak kicsivel szigorúbbnak kell lenni, mint a látó szülőknek Fotó: Mate Krisztian

A legtöbben csodálatukat fejezték ki a látássérült házaspárnak, sokan segítséget ajánlottak fel, de olyan is akadt, aki még a saját szeme világát is odaadná, ha ezzel lehetővé tenné, hogy Ági és Zsolt láthassa Lucát.

"Gratulálok! Van egy csodálatos gyermeketek, aki majd vezetni fog benneteket egész életetekben."

"Nehéz szavakat találni! A jó Istent arra kérem tegyen csodát veletek!"

"Csodálatosak vagytok! Sok erőt, egészséget és a jó Isten áldását kívánom nektek. Gyönyörű család vagytok és gyönyörű a kislányotok. A pozitív hozzáállásotok a legcsodálatosabb."

"Nagyszerű szülők vagytok. Nagyon jó példa ez mindenkinek, hogy a hátrányok ellenére is lehet teljes és boldog egy család."

"Példaértékű szülők, pedig biztos nem egyszerű nekik. Ők bebizonyították, hogy lehet így is gyereket nevelni. Megérdemlik a boldogságot!"

"Sok látó szülő példát vehetne rólatok! Legyetek büszkék magatokra, csodaszép gyermeketek van."
 "Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire szerencsésnek érezhetem magam azért, mert láthatom a kislányom és a szeretteim. Nagyon csodálom őket, hogy megmerték tenni azt, amit hasonló sorsú társaik nem mernek."

A szemem adnám, hogy ha láthatná vele a gyermekét!

A látássérült pár végtelenül hálás mindazoknak, akik kedves szavaikkal, segítő szándékukkal tovább erősítették őket lelkileg és abban bíznak, hogy pozitív példájukkal másoknak is reményt adhatnak.

@ripost.hu Csodálatos, hogyan nevelik látássérült szülei a kis Lucát Bár Zsolt és Ági látássérültként lett apa és anya, a kis Lucának nem is kívánhatnánk jobb szülőket. A három tagú család olyan fegyelmezetten sétál az utcán, hogy még a látók is a csodájára járnak. #ripost #látássérült #szülők #család #gyengénlátó #kislány #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek