Szabály

Sok nő csak most tudta meg a férfi mosdók íratlan szabályát, és nem akarják elhinni

B.

Létrehozva: 2024.06.25.

Egy férfi magára vállalta, hogy tisztázza a vizeldei protokollt, kiegészítve az íratlan szabályrendszerrel.

A nők meg vannak döbbenve és össze vannak zavarodva, miután egy férfi a mosdók piszoár etikettjére vonatkozó magyarázata lázba hozta az internetet. Azok számára, akik megszokták, hogy leüljenek a vécére, a piszoárok világa rejtély. Egy férfi azonban most magára vállalta, hogy tisztázza a vizeldei protokollt, kiegészítve az íratlan szabályrendszerrel.

Egy férfi magára vállalta, hogy tisztázza a vizeldei protokollt, kiegészítve az íratlan szabályrendszerrel Fotó: Pexels

A párjával, Courtney-vel folytatott beszélgetésben Alex Quist öt szabad, egymás melletti piszoárt vázolt fel, és feltette a kérdést: 

Csak három választható. Tudod, melyik három?

A tétovázó lány úgy sejtette, hogy a bal, a középső és a jobb oldali lesz a megfelelő választás.

Igaz, ez a három hely, amit bevehetsz, ha elsőként érsz oda. Ne akarj senkivel vállvetve lenni, mindig a végeket válaszd

- mondta Alex. De úgy tűnik, a piszoár etikett még ennél is szigorúbb. Vegyük például azt, ha valaki "megszegi" az előző a szabályt azzal, hogy a vége és a középső közötti helyet választja, annak ellenére, hogy a többi is szabad. Ezután a következő személynek ki kell választania a legtávolabbi elérhetőt - de ez összezavarja az egész rendszert. A férfi ezután lefektette a „főszabályt”:

Soha ne csevegj senkivel a piszoárnál. Nézed a falat, és intézed a dolgod.

Courtney ezután megkérdezte tőle, mi lenne a protokoll, ha négy embernek kellene használnia a piszoárokat. Ebben a forgatókönyvben Alex tisztázta, hogy ha a három megfelelő piszoár foglalt, akkor választás előtt áll: vagy beáll valaki mellé, vagy egy fülke mellett dönt. Az utolsó "szabály" pedig még ennél jobban megzavarta a lányt. Alex ugyanis azt mondta, hogy a fülke használatakor mindig bevált gyakorlat, hogy az ajtó nyitva marad pisi közben, hogy inkább piszoárélménynek érezze azt a férfi.

Courtneyt teljesen zavarba hozta ez az úgynevezett „szabály”, amelyet furcsának nevezett. És nem volt ezzel egyedül! Több nő is a megdöbbenését fejezte ki az interneten - írja a Mirror.

 

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek