Nyomtalanul

Győrbe utazott volna az eltűnt 75 éves Ica néni – Csak egy bőrönd maradt utána

IF

Létrehozva: 2024.06.29.

Két napja semmi hír az eltűnt 75 éves Ica néniről. Az idős hölgy Visegrádról indult Győrbe, ám oda nem érkezett meg. Az esztergomi buszállomáson azonban megtalálták Ilona bőröndjét.

Két napja kétségbeesve keresi családja az eltűnt Hlaván Géza Vilmosné Ilonát. A 75 éves rábapatonai lakos egy Visegrádról induló autóbusszal indult el Esztergomba, győri úticéllal, azonban oda nem érkezett meg. Az idős asszony azóta nem adott életjelet magáról és a telefonja is ki van kapcsolva. Ilona testvére nagyon aggódik, reméli nővére minél hamarabb előkerül.

A 74 éves Ica néni június 26-án délelőtt 11:50-kor Visegrádon buszra szállt és meg sem állt egészen Esztergomig. Az idős hölgy Győrbe szeretett volna eljutni, ehhez pedig Esztergomban kellett volna átszállnia a közvetlen járatra, ami 13 óra 10 perckor indult. Győrben azonban hiába várták őt, nem érkezett meg. Családja nagyon aggódik, hogy mégis mi történhetett Ilonával. 

"Tegnapi napon párom édesanyjának anyósa, Hlavan Gézáné Ilonka a 13:10-es busszal indult volna Győrbe az esztergomi autóbusz állomásról. Telefonja ki van kapcsolva, nem érjük el. Kérem aki látta/látja a képen szereplő hölgyet jelentkezzen!" – írta az idős asszony egyik ismerőse a közösségi oldalon. 

Rengetegen szeretnének segíteni megtalálni Ica nénit, az ország több pontjáról is megosztották eltűnésének hírét. Az idős hölgy húga, Éva, szintén nagyon aggódik nővéréért, közösségi oldalán több posztot is közzétett az eltűnésével kapcsolatban.

A bőröndjét Esztergomban az állomáson megtalálták. Valószínűleg vissza indult Pest felé egy járattal. Ez az utolsó információnk. 

– közvetítette Éva néni kérésére egy barátja az oldalon. 

A keresésbe már a győri Prospective Kutató Mentőkutyás Szolgálat is becsatlakozott.

Az Esztergomi Buszpályaudvaron találkoztunk a családdal, információkat kaptunk tőlük, ezek alapján szisztematikusan átnéztünk több helyszínt.
Este 9 után indultunk vissza Győrbe, annyiban maradtunk, hogy megvárjuk a kamera felvételek mit mutatnak. 

– írták a közösségi oldalukon.

Ma újra indult a keresés és a kutató-mentők külön kérték a Kapuváron és Bősárkányon élőket, hogy járjanak nyitott szemmel és értesítsék a rendőrséget, ha látják az idős asszonyt. 

Az eltűnt Ica néni 178 cm magas, zöld szemű, félhosszú, őszes haja van. Eltűnésekkor fekete mintás hosszú nadrágot, színes mintás rövidujjú felsőt és szandált viselt, kezében egy kézi ridiküllel.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek