Személyiség

Ilyen füled van? Legféltettebb titkodat leplezi le ez az apróság!

Bors

Létrehozva: 2024.06.29.

Felmerült már benned, hogy a külső jegyeid a személyiségedről is árulkodhatnak?

Nem véletlenül nézünk ki úgy, ahogy! Minden egyes jellemzőnknek mélyebb jelentése van. Bár nincs két pontosan egyforma fülcimpa, azonban van egy jellegzetesség, amely alapján megállapítható néhány személyiségjegyed. Készen állsz a felismerésre?

nő fül
Neked milyen a füled? (Fotó: Pexels)

A fejhez hozzánőtt fülcimpa arról árulkodik, hogy kedves, barátságos, segítőkész, ugyanakkor makacs személyiséged van. Empatikus vagy, együttműködő természeted megbízható baráttá tesz. Ragaszkodsz az életben a stabilitáshoz, nem szereted a kiszámíthatatlan helyzeteket és a kockázatvállalás sem a te asztalod! Jobban szereted az ismerős kényelmet, mint az ismeretlen bizonytalanságot, ugyanakkor van benned egyfajta hajlam az impulzív viselkedésre. Szilárd meggyőződéseid vannak, nem mindig vagy hajlandó elfogadni azt, amit mások gondolnak. 

A szabadon álló fülcimpa azt jelzi, hogy független és kalandvágyó típus vagy. Szeretsz felfedezni, és nem félsz a kockázatvállalástól sem! A személyes boldogságot helyezed előtérbe és olyan dolgokat csinálsz, amelyek örömet okoznak neked, de akit szeretsz, azzal gondoskodó és odaadó vagy. Ha szükséges, akkor határozottan kiállsz magadért, hajlamos vagy domináns lenni, de ismered a határaidat. Jellemző rád az is, hogy nem akarsz megfelelni a társadalmi elvárásoknak, a magad útját járod!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek