Magyar Péter

Itt vannak a részletek: Magyar Péter így tombolt részegen, zaklatott nőket és verekedett

Létrehozva: 2024.06.26.

Magyar Péter, a baloldali messiás példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Nőket zaklatott, verekedett, még egy értékes telefont is ellopott.

Gyomorforgató események kerültek napvilágra Magyar Péterről. A baloldal messiása elképesztően botrányosan viselkedett néhány nappal ezelőtt egy fővárosi elit szórakozóhelyen. Rettentően sokat ivott, agresszíven viselkedett, a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen megütött egy civilt, majd elvette a telefonját. Nőket zaklatott, felkínálkozott nekik, a földön csúszott-mászott előttük és alattuk. 

 

A baloldal új messiása egy belvárosi, felső tízezer által látogatott helyre ment mulatni, kiereszteni a gőzt a kampány és a választások után. Itt azonban vállalhatatlanul lerészegedett. Több szemtanú is beszámolt: Magyar kötözködősre itta magát, több vendégbe belekötött, zaklatta a nőket, obszcén ajánlatokat tett nekik.  Az ott lévők szerint Magyar vállalhatatlan volt: ordibált, káromkodott, és közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. 

 

Aztán egy üveg sört kezdett szétlocsolni, végül saját magát is szándékosan leöntötte. 

Csúszott-mászott a nők előtt, zaklatta őket

De Magyar itt még nem állt meg: több fiatal lányt is zaklatott, a padlón mászva, négykézláb átbujkált a lábuk között a tánctéren, de volt, aki előtt letérdelt és úgy táncikált neki, odadugva az arcát a lányok hasához.

Így térdepelve nyomult rá a fiatal lányokra, odadugva az arcát a hasukhoz

A fiatal lányok közül volt, akinek ez tetszett, tapssal, nevetgéléssel "díjazták" a baloldali politikus erőszakos nyomulását, másoknak viszont ez már nagyon visszatetsző volt. Több lány is hevesen tiltakozott, és azok a férfiak is, akiknek meg kellett védeni a párjukat a beindult részeg politikustól. Magyart azonban hiába kérték többen is, hogy fejezze be ezeket az akciókat, ő agresszíven reagált szinte mindenre. Ráadásul a zaklatott lányok többsége igen fiatal volt, nem mindenki múlhatott el 20 éves... 

Egy embert megütött, elvette a telefonját

Magyar botrányos, agresszív viselkedését többen videóra vették, ez azonban már teljesen kiverte a biztosítékot az erősen ittas baloldali messiásnál és még agresszívebb lett. Az egyik videózó vendégnek kitépte a kezéből a többszázezer forint értékű telefonját, és zsebre tette. A vendég természetesen vissza akarta kapni a készüléket, de Magyar erőszakkal megtartotta az elrabolt telefont, és a szóváltást követően megütötte őt - ekkor léptek közbe a biztonsági emberek.

 Mivel hiába kérték, hogy hagyja el a helyszínt, Magyar erre nem volt hajlandó, sőt, valószínűleg igen agresszíven ellenállhatott, mert fojtófogással kísérték ki a helyről.




 

Foltos nadrágban tántorgott az utcán

Magyar Pétert így dobták ki az elit klubból, de az estéje itt még nem ért véget. Az egyik szemtanú videóra vette, ahogy a baloldali messiás szinte önkívületi állapotban, hulla részegen tántorog az utcán. Többen kiszúrták, hogy a drappszínű nadrágja nem maradt éppen tiszta, óriási barna folt éktelenkedett a hátulján ...hogy mi történt vele, azt a mai napig csak találgatják az emberek, de az internet népe rajta röhög... 

Magyar Péter balhé
Magyar Péter a Duna felé tántorog a foltos nadrágban Fotó: Olvasói

Az elrabolt méregdrága telefont a Dunába dobta 

Magyar ámokfutásának - mint már feljebb is említettük,- több szemtanúja is volt. Egyikük például látta, hogy azt a többszázezer forint értékű mobiltelefont, amit Magyar Péter ellopott az egyik vendégtől, a baloldali messiás egy laza csuklómozdulattal a Dunába dobta. A szórakozóhelyről egyenesen a rakpartra ment, és a lépcsőről egyenesen a vízbe dobta a készüléket. 

A rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A szemtanúknak, és az azóta Dunában megtalált telefonnak még sok szerepe lesz ebben az ügyben.... 

Így tántorgott a részeg Magyar Péter az utcán, foltos nadrágban:

A nyomozás még tart, de annyi biztos: Magyar Péter nem úgy viselkedett, ahogyan egy felelősségteljes családapától és politikustól elvárná az ember. Varga Judit, a volt felesége felhívta már az emberek figyelmét volt férje agressziójára, most teljesen bebizonyosodott: igaza volt. 

Mint Varga Judit egy megrázó interjúban elmesélte: Magyar Péter sok éven át terrorizálta, félelemben tartotta őt, volt, hogy nadrágszíjatt vágott a hátához, sőt, egyszer terhesen a falhoz is lökte. Mint a volt igazságügyi miniszter elárulta, Magyar Péter a saját otthonukban titokban felvette a beszélgetéseiket, és megzsarolta velük őt, három közös gyermekük édesanyját. Sőt közölte vele, hogy ha nyilvánosságra hozza a házasságuk részleteit, akkor annak következményei lesznek... Varga Judit hozzátette: nem kívánja senkinek, hogy valakiről a saját házastársa titokban felvételeket készítsen...

Fenyegette egy étterem alkalmazottait, ordibált egy templomi menettel...

De Magyar Péter agresszív, erőszakos természetéről nem csak a volt felesége számolt be. A kampányban nagy visszhangot váltott ki az eset, amikor Magyar Péter megfenyegette egy étterem alkalmazottait, mert a híveinek már nem volt helyük az étterem teraszán. 

Az is nagyon visszatetsző volt, amikor ordítozni kezdett egy templomi menettel...

Magyar görbe estéje után az is teljesen világos, hogy az új baloldali messiást csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli, mit sem törődik ő az emberek sorsával... 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek