Búcsú

"Egyetlen drága szerelmem: nyugodj békében" – összetört a ráckevei áramütés áldozatának családja, így búcsúznak Lászlótól

B. T.

Létrehozva: 2024.06.19.

László családja összeomlott, felesége és fia szívszorító módon búcsúzott tőle.

Mint arról a Bors beszámolt, a tragédia pénteken, június 14-én délután történt egy ráckevei gyümölcsösben. Az emberek éppen a meggy betakarításán dolgoztak, amikor a rázógép ponyvája vélhetően hozzáért a magasfeszültséghez, az áram pedig hét embert megrázott. 

A tragédia helyszíne ez a gyümölcsös volt, itt érte a végzetes áramütés a két köztiszteletben álló családapát Fotó: Bors

Bár a helyszínről két nőt súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak, a gyümölcsös tulajdonosát, az önkormányzati képviselőként is tevékenykedő Bécsi Balázst és munkatársát, N. Lászlót már nem lehetett megmenteni: mind a két családapa a helyszínen elhunyt. 

A településen élők egy emberként gyászolják a két férfit, Balázst és Lászlót is köztisztelet övezte Ráckevén. 

Balázs néhány év alatt a legjobb gyümölcstermesztők közé nőtte ki magát. Kiváló kollégát, nagyszerű, őszinte embert ismertem meg személyében. Hiányozni fog az életünkből

mondták korábban Balázsról. A férfi aznap is együtt dolgozott a többiekkel a gyümölcsösben, úgy tudni, őt érte az első áramütés is. 

Mint azt a helyiek elmondták, a másik áldozat, László is köztiszteletben állt a településen, a keményen dolgozó, családjáért élő apát mindenki szerette. Családja összeomlott a történtek után, László felesége, Csilla szívszorító üzenetben búcsúzott férjétől: 

Drága férj és édesapa, az emlékeinkben és a szívünkben örökre ott leszel, nagyon fogsz hiányozni, nagyon szeretünk!

– írta az asszony, akivel László több évtizede alkotott boldog párt.

Egyetlen drága szerelmem: nyugodj békében, nagyon fogsz hiányozni! Szívem, ahogy mindig hívtál

– tette hozzá az összetört özvegy. A tragédia napján fia is írt édesapjáról, ahogyan a másik áldozatról, Balázsról is megemlékezett. Mint írta, két jó embert vesztettek el aznap: 

A gyümölcsösben történt tragédiának a két áldozata: az egyik ember Bécsi Balázs, nagyon jó, példamutató ember, nagyon sok emberen segített és sokan ismerték. A másik pedig N. László, aki egy csodálatos, példamutató ember és csodálatos édesapa. Örökké emlékezni fogunk rátok!

– posztolta az összetört férfi, ifjabb N. László.

 Apák napján szomorú fotóval és érzelmes írással is elköszönt apukájától: 

Drága édesapukám, köszönöm szépen, hogy voltál nekünk, nyugodj békében és vigyázz ránk fentről. Köszönök mindent

– zárta sorait.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek