Pályázat

Rumli mindenkit lekörözött

Létrehozva: 2024.06.28.

Módosítva: 2024.06.28.

Rengeteg pályázat érkezett a Mediaworks Az én kedvencem felhívására.

Azt mondják, az állatok szív-szív szinten értenek minket. Felvidítanak, amikor szomorúak vagyunk, hozzánk bújnak, dorombolnak és mindig azt éreztetik velünk: lehetünk mi akármennyire rossz passzban is, ők imádnak minket.

Az ember és a kutyák barátsága évezredek óta töretlen, ami nem véletlen. Négylábú társaink a legönzetlenebb és egyben leghűségesebb társaink, akik nem ítélkeznek felettünk, sosem hagynak el, vigaszt és örömöt hoznak életünkbe. Ennek a különleges kapcsolatnak az alapja pedig nem más, mint a feltétel nélküli bizalom részükről gazdáik iránt. A kutyusok bizonyítottan képesek megérteni, átérezni és ennek megfelelően reagálni gazdáik hangulatára.

Másokat inkább a macskák önállósága, függetlensége nyűgöz le, ahogy csendesen szemlélik a világot. Több ezer év alatt sikerült csak magunkhoz szoktatni őket, ám még így sem tudtuk őket meghódítani: a macskák jellemében benne van az uralkodás, inkább mi szolgáljuk őket, mint ők minket.

A Mediaworks Az én kedvencem címmel hirdetett fotópályázatot a munkatársaiknak, több kategóriában. Meglepő győztesek is születtek: papagájok és vadkacsák is szerepelnek a dobogón.

Képgalériánkban megnézheted a győzteseket.

 

És íme, a videós helyezettek:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek