Tévedés

„Nincs ok az aggodalomra” - mondta az orvos a 24 éves kismamának, szülés után meghalt

B.

Létrehozva: 2024.06.23.

Sajnos nem is tévedhettek volna nagyobbat az orvosok.

Egy édesanya, akinek azt mondták, hogy szívproblémája nem kell aggódnia, egy szövődmény miatt mégis meghalt, miután világra hozta a babáját.

Fotó: GoFundMe

Hollie Lowes-nál rendellenes szívverést, úgynevezett Wolff Parkinson White-szindrómát (WPW) diagnosztizáltak még korábban, de az orvosok biztosították családot arról, hogy nincs ok az aggodalomra. Kevesebb mint öt hónappal azután, hogy a fiát világra hozta, a 24 éves édesanya szívleállást szenvedett .

Azt mondták nekünk, hogy a szívproblémájához nem kapcsolódnak kockázatok, és Hollie normálisan folytathatja életét

 - mondta az elhunyt nő húga, Sophie.

Az orvosok azt mondták, hogy a legrosszabb esetben elájulhat, vagy felgyorsulhat a szívverése, de szó sem volt szívmegállásról. Ha tudtuk volna, hogy ez is megtörténhet, akkor rendszeres ellenőrzésre törekedtünk volna, de biztosak voltunk benne, hogy minden rendben van.

Hollie tavaly karácsony napján, 27 hetesen kezdett el vajúdni. Kisfiával kilenc hétig kórházban maradtak, mígnem hazamehettek. Hónapokkal később, május 15-én Hollie váratlanul szívleállást szenvedett otthon.

Felébredt, és párjához fordult, hogy nem érzi jól magát, és úgy érzi, el fog ájulni

 - emlékezett vissza Sophie, akinek a testvére ekkor összeesett, és leállt a légzése. Azonnal újraélesztették és hívták a mentőket. Kilenc napot volt az intenzív osztályon, majd május 24-én meghalt.

Az orvosok azt mondták, hogy a szívmegállást a szívproblémája okozta, amiről azt mondták nekünk, hogy soha nem kell miatta aggódnunk. Sajnos nem tévedhettek volna nagyobbat

- idézi a The Sun a gyászoló testvért, aki elindított egy GoFundMe-oldalt is, hogy pénzt gyűjtsön a családnak.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek