UFO

Eluralkodott a pánik a fesztiválon: UFO lebegett a koncert fölött

Létrehozva: 2024.06.30.

Teljesen kétségbeestek a fiatalok.

A fesztiválozás a fiatalság velejárója. A nyarat minden bizonnyal a fiatalok tudják a leginkább kiélvezni, számukra ugyanis olyan sok jó lehetőség adatik meg a szórakozásra. Ilyenkor nincs iskola, és átadhatják magukat az önfeledt szórakozásnak. Az egyetemisták fesztiválokra szoktak járni, hogy élvezhessék kedvenc énekeseik, együtteseik koncertjeit, no meg persze a fergeteges bulikat. Most azonban szörnyűségek kerültek nyilvánosságra. 

Több magyar településen is megjelenhettek az UFO-k / Fotó: Shutterstock
Űrhajó jelent meg a fesztivál fölött / Fotó: Fer Gregory

A Glastonbury fesztivál Európa-szerte híres rendezvény, és sokak vágya, hogy egyszer eljussanak oda. Nagyszerű fellépők szoktak megjelenni, akadt azonban, hogy nemcsak az emberek voltak kíváncsiak erre. Az utóbbi 30 évben ugyanis többször számoltak be UFO-tevékenységekről. Az első hivatalos bejelentés 1994-ben történt, de ezt csak 2009-ben hozták nyilvánosságra. A fiatalok teljesen megrémültek, és azt mondták, semmihez nem tudják hasonlítani a látványt. Kör alakú objektum jelent meg ugyanis, és úgy villogott, mintha kommunikálni próbált volna a tömeggel

2003-ban ismét érkeztek bejelentések UFO-észlelésről, ennek ügyét azonban a Honvédelmi Minisztérium csak 2011-ben hozta nyilvánosságra. 2015-ben pedig meg voltak győződve a fiatalok, hogy UFO lebeg a fejük fölött, és kitört a pánik - írja a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek