Túlvilág

"45 percig halott voltam – hullazsákba kerülni, nem is ez volt a legborzasztóbb része"

Létrehozva: 2024.07.22.

Háromnegyed órán keresztül volt halott egy férfi, mielőtt visszatért volna az élők közé. Most részletesen mesélte el történetét.

Egy illegális testépítőszerrel túladagolta magát egy férfi. Noha a mentők igyekeztek visszahozni az életbe, 45 teljes percen keresztül halott volt. Miután mégis sikerrel jártak, három nap kóma következett. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mi történt az alatt a bizonyos háromnegyed óra alatt. Vincent Tolman állítja: a túlvilágon járt, és megismerte az élet értelmét is. Misztikus kalandjáról részletesen számolt be egy videós interjú során.

Vincent Tolman, YouTube videograb
Vincent Tolman állítja: nem csak a túlvilágon járt, de az élet értelmét is megismerte  Fotó: YouTube

Vincent elárulta: azt követően, hogy összeesett, kívülről látta önmagát, mintha valami filmet nézne, ugyanakkor a körülötte lévők gondolatait is hallotta. Nem csak azt nézte végig, ahogy próbálják újraéleszteni, de azt is, ahogy ezt követően kimondják a halál beálltát, hullazsákba, majd pedig azzal együtt mentőautóba teszik. Mint mondta, kiváltképp az egyik mentős gondolataira fókuszált. Ez volt az első munkahete, és nagyon nem akarta, hogy valaki már most meghaljon a kezei között, így egy idő után feltépte a hullazsákot, és folytatta az újraélesztést, amelyhez később a kollégái is csatlakoztak – végül pedig sikerrel jártak.

Vincent arról is beszámolt: ezzel párhuzamosan a túlvilágon is járt, ahol szembesítették minden jó és rossz tettével, legyenek azok bármi aprók is.

– Láttam minden jót, amit életem során tettem. Láttam, hogy valójában jóval több jót tettem, mint rosszat, és láttam sok olyan pillanatot is, amikről nem tudtam, hogy hatottam mások életére. Hatalmas, feltétlen szeretetet, békét és melegséget éreztem – mesélte, hozzátéve: azt is megtudta, hogy az élet azért van, hogy tanuljunk, fejlődjünk.

Az élet egy osztályterem, nem pedig bíróság

 – magyarázta. Hozzátette: a túlvilágon telepatikusan, gondolatokon keresztül kommunikáltak vele, így nehéz szavakba önteni mindent. Végül lehetőséget kapott, hogy maga döntsön a sorsáról, és így visszatérhetett az élők közé. Azt hihetnénk, a halál szörnyű élmény volt számára, míg a visszatérés csodálatos, ám ennek épp az ellenkezője igaz:

Meghalni nagyszerű volt. Meghalni könnyű volt. Amint elfogadtam, csodálatos volt. Őrület, hogy mennyi félelem veszi körül, pedig az volt a legjobb rész. A neheze a visszatérés volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek