Nyomtalanul

"Feldolgozhatatlan, a hiánya" – A napokban ünnepelte volna 93. születésnapját az eltűnt Emi néni

IF

Létrehozva: 2024.07.02.

Több mint egy hónapja keresik a 93 éves Gömbaszögi Emmát, aki egy kiskőrösi idősek otthonából tűnt el. Az asszony pár napja ünnepelte volna 93. születésnapját.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, még mindig nem tudják hová tűnt, így kétségbeesetten keresik az eltűnt 92 éves Gombaszögi Emmát. Az idős asszony 2024. május 23-án 17 óra körül a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre. Az asszony június 29-én ünnepelte volna 93. születésnapját.

Nem tudok belenyugodni az eltűnésébe! Bárhol lehet, akár más városokba is elvitethette magát. Nyomtalanul tűnt el, senki nem látta és nem hallott róla. Ez egy rejtély, ezt nem tudom elfogadni!  Nem találok szavakat erre, hogy valaki, hogy tud így eltűnni! Kérek mindenkit, segítsenek!

– írta korábban Gabriella Francziáné Juhász a közösségi oldalán.

Emi nénit már több mint egy hónapja keresik, de sajnos még mindig nem sikerült a nyomára bukkanni. Az eltűnt Emma néni kb. 170 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van, amit hátra szokott fésülni. Eltűnésekor rózsaszín csíkos, cipzáros kardigánt, fekete pamutnadrágot, zoknit és világos papucsot.

Emikénknek most lett volna a 93. szülinapja! Továbbra is keressük, nem adjuk fel a reményt, hogy megtaláljuk! Feldolgozhatatlan a hiánya, és az is hogy így kellett az életének befejeződnie, hogy eltűnik!

 – tudatta hosszú idő után a közösségi oldalon Gabriella.

Nagyon sokan együtt éreznek Gabriellával, reménykednek abban, hogy az idős asszony jól van és épségben haza kerül.

"A szeretet a legerősebb dolog a világon, mégis sokszor kevésnek bizonyul, hogy megvédjük, akit szeretünk. Bárcsak igazi ünnep lehetne e nap, de most csak az ima van, s egy könnyekkel teli fohász, mit érte mondunk." – kommentelte az egyik ismerős.

Továbbra is felfoghatatlan és megrázó számomra az, hogy nyomtalanul el lehet tűnni. Tele van az ember kérdésekkel, amire nem kap választ. 

– szólt hozzá a bejegyzéshez egy másik családbarát.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek