tragédia

"Valaki segítsen eltemetni az anyucikámat!" - egy 11 éves kisfiú szívszorító segélysikolya

Létrehozva: 2024.07.25.

Ennél szívettépőbb történet nincs!

Egy kisgyereknek az édesanyja jelenti a mindenséget. Anya az, aki mindig szereti és mindig törődik vele. Anya az, akire akkor vágyik, amikor rosszat álmodik. Anya az, akinek a karjai közé menekülne a gyerek, ha megrémül. Anya az, akinek a gratulációjára és mosolyára vágyik, ha sikereket ér el. Anya az, akinek az ölelésére vágyik, ha beteg. Egyszóval anya maga a világmindenség. Elképzelni se lehet fájdalmasabbat annál, minthogy egy pici gyermek elveszíti az édesanyját. Ez különösen akkor nehéz, ha az apa sincs vele, hogy segítsen neki és nevelje. A szegény kis Kayden Ely most a poklok poklát járja meg. 

A kisfiú nem tudja, hogyan temesse el az anyukáját

A 11 éves kisfiú most nagyon nagy nehézségek elé került. Nem elég, hogy túl kell tennie magát lelkileg édesanyja halálán, de azt is meg kell oldania, hogy valamiből eltemessék őt. Az anyuka ugyanis anyagi nehézségekkel küszködött: nem volt megtakarítása, nem volt egy fillérje sem. Váratlan halála pedig az egész rokonságot megrázta, és most fogalmuk sincs, hogyan adják meg a végtisztességet az asszonynak.

11 éves fia szívszorító ötlettel rukkolt elő. 

Valaki segítsen eltemetni az anyucikámat!

- szerepel a kézzel festett táblán. Ezzel a táblával állt ki a vasútállomás mellett az út szélére, hogy adományokat gyűjtsön. Hamarosan azonban valaki azt javasolta, hogy interneten keresztül is gyűjtsön pénzt, így szerencsére hamar összegyűlt az összeg, és a kisfiú méltóképpen elbúcsúzhatott az anyukájától - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek