Jegyesek

Szívszorító: kétszer temetik el az Árpád hídi tragédiában elhunyt szerelmespárt

B. T.

Létrehozva: 2024.07.21.

Mónikát és Ervint Erdélyben és Felvidéken is örök nyugalomra helyezik.

Mint arról többször is beszámoltunk, két fiatal életét és reményteli jövőjét vette el az a hátborzongató tragédia, ami július 3-án történt az Árpád hídon. Ismeretes, az aznap egyszer már kábítószerezésért bevitt B. Roland az esti órákban először elkötött egy taxit, majd a lopott kocsival szemből hajtott fel az Árpád hídra.

gyertya, gyász, halálhír
Mónika és Ervin búcsúztatását egy időben tartják. A család arra kérte a gyászolókat, hogy egy szál fehér virággal érkezzenek   Fotó: Unsplash.com 

Ott először összeütközött egy Hyundai-jal, majd ámokfutóként tovább rongyolt, és a híd közepe felé egy taxinak és egy Suzukinak is nekiment.

 A taxiban négy ember súlyosan megsérült, a gázoló meghalt, míg a Suzukiban ülő jegyespár, Sz. Mónika és dr. B. Ervin azonnal meghaltak.

 A fiatalok a baleset előtt éppen esküvői meghívókat osztottak ki, a kézfogót ugyanis azon a héten tartották volna.

Az összetört család most a boldog esküvő helyett azonban a fiatalok temetését tervezi: 

Családjaink nevében köszönünk minden részvétnyilvánítást, segítséget, felajánlást, együttérzést, amit a tragikus Árpád-hídi autóbaleset óta kaptunk

– írták Mónika és Ervin szerettei. A tragikus sorsú szerelmeseket közös szertartáson búcsúztatják, a két gyászoló család az eseményt együtt szervezi. 

Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik. Közös búcsúztatásukat 2024. augusztus 2-án tartjuk

– tették hozzá. A gyászolókhoz csupán egyetlen kérésük volt: 

Részvétnyilvánítást 13 órától fogadnak a hozzátartozók. Kérjük, kegyeletüket egy szál fehér virággal fejezzék ki

– kérték. 

A gyászjelentés szerint azonban ezután két temetést is tartanak: egyet augusztus 9-én a felvidéki Kéménden, míg később, augusztus 17-én egy másikat az erdélyi Gyergyóditrón. Mónika ugyanis felvidéki, míg Ervin erdélyi származású volt. 

A család azt is jelezte, hogy rengetegen támogatták a pár temetését anyagilag is, nekik nagyon köszönik a segítséget: 

Minden természetű segítségért a továbbiakban is hálásak vagyunk, Isten fizesse meg azt, és adjon az elhunytaknak örök nyugodalmat!

– hálálkodtak a rokonok.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek