Súlyvesztés

"Az emberek elkerültek egészen addig, amíg nem fogytam 130 kilót"

Bors

Létrehozva: 2024.07.17.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül egy férfi, aki előtte-utána fotót is mutatott!

A 30 éves Dalton Musselwhite, aki ma már igazi fitneszguru, a TikTokon mutatta meg, mennyit változott a kinézete, miután leadott 133 kilót. Bevallotta, az emberek „másképpen bántak vele” a fogyása előtt.

A floridai férfi előtte-utána fotói sok fogyni vágyónak adtak reményt. A sokkoló átalakulást bemutató TikTok-bejegyzés már több mint 217.000 kedvelésnél jár, és az internetezők őrült tempóban osztják meg a felvételt - írja a Mirror. Dalton arról számolt be, hogy amíg túlsúlyos volt, még a munkahelyén sem foglalkozott senki vele, de amióta lefogyott, sokkal érdeklődőbbek vele szemben az emberek.

Az emberek komolyan fognak venni, ha látják, hogy te is komolyan veszed magad. Most, hogy izmosodtam és leadtam a felesleges súlyt, rájöttem, hogy az emberek borzalmasan bántak velem, mert önmagammal is szörnyen bántam. Már tisztelettel bánok a testemmel, és ők is ezt teszik

- írta egy hozzászóló, de nem mindenki értett vele egyet. Volt, aki megjegyezte, az emberek nagyon felszínesek, és hajlamosan a külsőségek alapján ítélni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek