Búcsú

Egy gyászoló nő hónapokig sms-eket küldött az elhunyt apjának, azonban egyszer csak választ kapott

K.B.

Létrehozva: 2024.07.12.

A nő nagyon megijedt, amikor a halott apja visszaírt neki.

Az üzbegisztáni származású, de már New Yorkban felnövő Nilufar Nizam élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordult, amikor hőn szeretett édesapja 50 évesen, minden előjel nélkül életét veszítette egy szívinfarktus következtében. Murad álmában halt meg, és a boncolások után bebizonyosodott, hogy természetes módon hunyt el, még ha semmilyen ismert betegsége sem volt. Apa és lánya éveken keresztül sms-ben tartották napközben egymással a kapcsolatot, és nagyon szoros viszonyban voltak egymással. Éppen ezért a tragédia után Nilufar úgy vigasztalódott, hogy az édesapja halálának minden hónapfordulóján egy üzenetet írt az apjának. Egyszer azonban választ kapott.

okostelefon, mobiltelefon, nyaralás, nyár, pihenés, telefon, Shutterstock 2116008908
SMS-eket küldött elhunyt apja számára a gyászoló nő /Fotó: iMoStudio /  Shutterstock 

A 26 éves Nilufar minden hónap 17-én küldött sms-t az édesapja telefonszámára, mert megnyugtatta a tudat, hogy talán az apja így értesül róla odafent, hogy mi történik a kislányával. Ezek az üzenetek azonban technikailag feleslegesek voltak, ugyanis mivel törlődött a férfi száma, így a nő számára jelezte a telefonja, hogy elküldte az üzenetet, de nem érkezett meg sehova.

Körülbelül egy hónappal a halála után kezdtem el sms-eket küldeni neki, mert ezt tettem akkor is, amikor élt. Az üzenetküldések megnyugtattak. Csak az életem szokásos dolgairól beszéltem neki, és tájékoztattam a bátyám dolgairól is őt. 2023 májusában azonban megdöbbentő dolog történt, válasz érkezett...

 - kezdte beszámolóját a lány a Metronak.

A május 17-i üzenet is olyan volt, mint bármelyik másik, Nilufar leírta, hogy hiányzik neki az apja, és már 5 hónap eltelt azóta, mióta utoljára találkoztak. 

Bárcsak itt lennél mellettem. Az elvesztésed fájdalma volt a legnehezebb dolog, amin valaha keresztülmentem. Annyira szeretlek, nagyon ideges vagyok, hogy már nem vagy itt. Mindig életben fogom tartani az emlékeinket. Mindig szeretni foglak, és hiányozni fogsz apa! 

- írta üzenetében a lány. Most azonban a telefonja kiírta a számára, hogy üzenet megérkezett a címzetthez. 

Amint megláttam a buborékot, tudtam, hogy mi történt. Ezután néhány másodperccel később valaki azt válaszolta: "Ó, nagyon sajnálom". Kiderült, hogy egy idegen férfi kapta meg édesapám szolgáltatójától a telefonszámát, és neki küldtem el véletlenül az utolsó levelemet. Bocsánatot kértem tőlük, és abbahagytam a levelezést. Az egész azonban olyan érzés volt, mintha másodszor is elveszítettem volna az édesapámat. 

- zárta sorait a lány a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek