Felfoghatatlan

Egyszerre támadta meg a rák a fiatal szülőket, 7 és 5 éves lányuk jövője bizonytalan

K. C.

Létrehozva: 2024.07.28.

Két kislányukért folytatják a kilátástalan küzdelmet a fiatal szülők.

Egy hét és egy öt éves kislány is bizonytalan jövő elé néz, miután édesanyjuknál és édesapjuknál is négyesstádiumú rákot diagnosztizáltak. 

kéz, kórház, kórházi ágy, beteg, páciens,
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Claire és Aaron Groot immár tíz éve boldog házasok, de immár nemcsak az életükért küzdenek, hanem azért is, hogy gondoskodni tudjanak haláluk után a lányaikról. A gyerekek még túl kicsik ahhoz, hogy megértsék, min mennek keresztül a szüleik, vagy mit jelent mindez a számukra. 

Clairenél először 2019-ben diagnosztizáltak mellrákot, és azóta könyörtelen harcot folytat. Több műtéten, sugárkezelésen, kemoterápián és számos más terápián is átesett már, miközben próbálta leküzdeni a betegséget. A kezelések és a küzdőszelleme ellenére mostanra a rák negyedik stádiumában van, de tovább harcol a lányaiért.

Ha ez nem lenne elég nehéz a Groot család számára, Aaron 40. születésnapja előtt kapta meg a saját lesújtó diagnózisát, miszerint rosszindulatú melanomája van. Több műtéten és immunterápiás kezelésen is átesett, de a rák átterjedt a nyirokcsomóira és a nyakára, és most már ő is a rák negyedik stádiumában van. 

Grooték mindketten fittek, aktívak és egészségesek voltak - Aaron lelkes kerékpáros -, így a diagnózis sokkolta őket. Hogy segítsen a családnak ebben a tragikus időszakban, Mrs. Groot húga, Julia Rabina létrehozott egy GoFundMe oldalt, amelynek célja 250 000 dollár (kb. 90 millió forint) összegyűjtése, és csodálatos módon már több mint a felénél tart. 

Groot asszony azt mondta: „Nem hagyjuk, hogy a rák legyőzzön minket. Egyszerűen nem tudok olyan jövőre gondolni, amiben nem vagyunk ott a lányainknak, ezért minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy tovább harcoljunk.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek