Siker

"Életünk egyik legnagyobb kalandja volt, de most már lassan útra kelünk" – hamarosan hazatér SMA Tomika

Farkas Ivett

Létrehozva: 2024.07.06.

SMA Tomika és szülei februárban utaztak el Dubajba, hogy a kisfiú a csodagyógyszernek hála esélyt kapjon egy teljes életre. Tomika azóta nagyon sokat erősödött és egy megújult kisfiúként tér majd haza Magyarországra.

Ahogy arról lapunk már többször hírt adott, egy teljesen új élet reményében indult útnak februárban a budapesti Galó család. A 7 éves SMA Tomika ugyanis Dubajban végre megkapta a csodagyógyszert, amire két éven át gyűjtöttek a szülei. A kisfiú csodálatos fejlődésen ment keresztül és olyan dolgokra képes, amiről korábban álmodni sem mertek. Lassan véget ér a kaland és hazatérhetnek egy sokkal erősebb, megújult kisfiúval.

Tomika már nagyon várja, hogy újra itthon legyen  Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

Tomika véreredményei szépen javulnak és ha a következő laboreredményi is jó értékeket mutatnak, a család újra repülőre száll, hogy hazatérjenek az 5 hónapos kalandból. Ez egy nagyon keserédes pillanat mind a szülőknek, mind Tomikának, ugyanis nagyon megkedvelték Dubajt. Tomika édesanyja Anikó azonban lapunknak elárulta, hogy Tomika azért már hiányolja az itthoniakat.

Tomikában nagyon vegyes érzelmek vannak. Egyik szempontból nagyon-nagyon menne már haza, hiányzik neki a saját szobája, a játékai. Hiányolja a nagymamákat, rokonokat, barátokat. A másik részről viszont nagyon megszerette ezt a helyet, úgyhogy egyik pillanatban várja a másikban pedig szomorkodik, hogy lassan indulás van haza. 

– árulta el Anikó.

Anikóban és Tamásban ugyanilyen vegyes érzelmek kavarognak. Nagyon várják már, hogy hazaérjenek, ugyanis rengeteg teendő vár rájuk, de ők is nagyon megszerették Dubajt.

– Teljesen más a légkör, mindenki borzasztóan pozitívan áll mindenhez. Itt nincs olyan, hogy lehetetlen, hanem minden problémát megoldunk. De nagyon úgy néz ki, hogy igazából már csak pár napunk maradt – folytatta.

A család próbálja kihasználni a maradék időt Dubajban  Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

A család a maradék időt is próbálja kihasználni, viszont Dubajban hatalmas hőség tombol. Ahogy azt Anikótól megtudtuk, napközben kint 50 fok van, ezért nem tudnak kimenni, illetve a légkondicionált helyeket is kerülniük kell Tomika miatt. Tehát igazából az apartmanban töltik a szabadidejüket, ahol játszanak, rajzolnak és természetfilmeket néznek a gyermekkel. 

Nagyon szép volt itt, biztos, hogy életünk egyik legnagyobb kalandja volt ez az 5 hónap. De most már lassan útra kelünk. Ami nagyon jó, hogy most már csak 1-1 ml szteroidot kap reggel-este, úgyhogy reméljük, hogy lassan már erre sem lesz szüksége és akkor újra felépíthetjük az immunrendszerét és akkor elkezdődhet az új életünk. 

– zárta gondolatait boldogan az édesanya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek