Csípés

Iszonyat a nyaraláson: apró csípést érzett a turista, napokkal később meghalt

Bors

Létrehozva: 2024.07.16.

Egy étteremben csípte meg a férfit egy mérges pók. Küzdöttek érte, de nem tudták megmenteni.

Meghalt egy turista, miután megcsípte a világ egyik leghalálosabb pókja egy étteremben. Mint kiderül, a nyolclábú a vendéglő egyik székében fészkelt, onnan kimászva fecskendezte mérgét egy férfi vádlijába Brazíliában.

Az áldozat hat társával nyaralt Cairuban július 9-én, amikor egy hajókirándulás után megálltak a tengerparti étteremben vacsorázni - írja a Mirror. Amikor az érintett, Vinicius leült, az egyik barátja figyelmeztette, hogy az ott megtalálható nádszékek a veszélyes barna remetepókok kedvenc fészkelőhelyei.

A férfi ennek ellenére ott foglalt helyet, másnap azonban súlyosan megbetegedett, mellkasi fájdalmaktól és légzési nehézségektől szenvedett. Mire kórházba került, a lába a csípés körül elfeketedett, nekrózist, a szövetek sejtpusztulását állapították meg nála.

A hírek szerint ezután öt napig küzdött az életéért, de július 14-én a kórházban meghalt. Az étterem tulajdonosa az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy visszanézik a biztonsági kamera felvételeit, hátha fény derül a póktámadás részleteire. Azt egyelőre csak feltételezik, hogy egy barna remetepókról van szó.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek