Betegség

Katalin hercegné megtörte a csendet, megható szavakkal üzent

L.A.

Létrehozva: 2024.07.19.

A hercegné közösségi oldalán üzent.

Katalin hercegné új nyilatkozatot adott ki, amelyben üdvözölte a természet erejét. Instagram-oldalán fejezte ki támogatását a Természettudományi Múzeum új kertjeinek megnyitása mellett. 

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
Fotó: Northfoto

Mint az köztudott, Katalin rákkal küzd, a gyógyulására való fókuszálás miatt pedig ritkán láthatjuk és hallhatjuk nyilatkozni, így mindig különleges alkalom, amikor ez megtörténik. 2021-ben ellátogatott a múzeumba, hogy megismerje annak előrehaladását, most pedig üzenetben pedig támogatását fejezte ki a projekt mellett, és elárulta, hogy a természet ereje hatalmas, amikor az emberek testi, szellemi és lelki megőrzéséről van szó.

Nagyon támogatom a Múzeum azon elkötelezettségét, hogy egy olyan különleges teret hozzon létre, amely arra ösztönzi az embereket minden korosztály számára, hogy újra kapcsolatba lépjenek a természettel, és többet tudjanak meg arról, hogyan védhetjük meg természeti világunkat. Ismerem a természet erejét: jólétünket támogatja azáltal, hogy örömet okoz nekünk, másrészt segít megőrizni testi, szellemi és lelki egészségünket. Remélem, ezek a kertek inspirálóak lesznek az idelátogató emberek ezrei számára

 - fogalmazott a hercegné.

Az új kert csütörtökön nyílt meg a nagyközönség előtt, és célja a városi természet, a tudományos kutatás és az oktatás támogatása, és egy vadonatúj bronz dinoszaurusz található benne. A kertek 5 hektáron fekszenek, a változó természeti világ történetét mesélik el.

Lenyűgözött az elmúlt pár hónapban érkezett minden kedves támogató és bátorító üzenet. Ezek sokat segítettek Vilmosnak és nekem, és mindkettőnket átsegített a nehezebb időszakokon. Jól haladok, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, vannak jó és rossz napok. Azokon a rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és engedned kell a tested pihenésének. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, szeretnéd a legtöbbet kihozni mindenből. A kezelésem folyamatban van, és még néhány hónapig ez tartani fog

- fogalmazott korábban Katalin a Mirror szerint.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek